Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 437 Vizualizări

Încep lucrările de reparație a căilor de acces către suburbiile capitalei


Primarul Ion Ceban a anunțat începerea lucrările de reparație a căilor de acces către suburbiile capitalei.

Lucrările prevăd acțiuni de plombare și lichidare a situațiilor de avarie în zonele de deplasare a transportului public.

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de reparație curentă a acceselor către suburbiile capitalei, care vor fi executate de către S.A. „Edilitate”, selectată în urma procedurii de achiziție publică.

Lucrările urmează a fi realizate în termen de 3 luni, valoarea contractului fiind de peste 15 mil. lei.

La etapa inițială, reprezentanții Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație (DGTPCC), împreună cu antreprenorul general al proiectului, vor face o evaluare a situației din teren, pentru a identifica porțiunile cele mai deteriorate, graficul și volumul de lucrări.

Lista suburbiilor unde vor fi executate lucrările inclus: Codru, Or. Durlești, Or. Vatra, Or. Cricova, Or. Sîngera, Or. Vadul lui Vodă, Com. Trușeni, Com. Ciorescu.

Cuvinte cheie:

Chisinau , reparația drumurilor

Localităţile Moldovei şi diasporei

Vîlcele

Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Citeşte mai departe