Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 591 Vizualizări

O porțiune a străzii Alexandru cel Bun din capitală, închisă


Foto: newsmaker.md

În perioada 29 iulie – 8 august este suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Serghei Lazo, sectorul Centru al capitalei. Măsura este luată pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și canalizare.

În această perioadă, microbuzele nr.103, 108, 171, 174 și 188 vor avea traseul modificat și vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Țării, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, între 29 iulie și 8 august va fi sistat traficul rutier pe aceeași stradă, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Bulgară. În perioada 29 iulie – 15 august sînt anunțate restricții de trafic pe str. Alexandru cel Bun, la intersecția cu str. Bulgară.

În perioada executării lucrărilor, microbuzele nr.103, 108, 171, 174 și 188 vor circula de pe str. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , circulatie rutiera

Localităţile Moldovei şi diasporei

Tudora

Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2127 locuitori

Tudora este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Tudora este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ștefan Vodă și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2127 de oameni. Satul Tudora a fost menționat documentar în anul 1595.

Citeşte mai departe