Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 februarie 2021, 11:30 views 3038
O linie de microbuz îşi sistează temporar activitatea
Foto: noi.md
18 februarie 2021, 11:30 views 3038

O linie de microbuz îşi sistează temporar activitatea

Administratorul liniei de microbuz nr. 140 au anunţat primăria Stăuceni că îşi sistează temporar activitatea, scrie publika.md.

Drept motiv, acesta a invocat ultima decizie a CNESP, în special prevederea ce se referă la limitarea accesului în transportul public pînă la 50% din capacitatea de îmbarcare.

În situația creată, pentru a identifica o soluție în depășirea acestei probleme, Primăria Stăuceni va solicita convocarea de urgență a unei ședințe la nivelul Primăriei municipiului Chișinău, cu participarea direcţiilor responsabile de coordonarea activităţii în domeniul deservirii călătorilor, organizării şi dirijării circulaţiei rutiere în municipiul Chişinău.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , microbuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
55 locuitori

Rădulenii Noi este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 55 de oameni. Satul Rădulenii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.