Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 septembrie 2019, 14:00 views 3505
Chirtoca: Sîntem recunoscători Bucureștiului pentru ajutor, dar noi trebuie să cîștigăm singuri bani
19 septembrie 2019, 14:00 views 3505

Chirtoca: Sîntem recunoscători Bucureștiului pentru ajutor, dar noi trebuie să cîștigăm singuri bani

„Noi toți sîntem foarte recunoscători Bucureștiului și întregului popor român pentru ajutorul oferit în restaurarea scării de granit din parcul Valea Morilor, dar a venit timpul să renunțăm la acest obicei: să umblăm prin lume cu mîna întinsă și să cerem de la toți, și să începem să cîștigăm singuri bani".

Despre acest lucru a declarat consilierul municipal independent, Vasile Chirtoca, în cadrul ședinței Consiliului municipal Chișinău, menționează Noi.md.

„Noi avem ocazia să ne organizăm, în gospodăria noastră, să facem bani și să construim tot ce avem nevoie. Trebuie doar să știm cum să-i cîștigăm și cum să-i cheltuim rațional. Dar din nou: sîntem recunoscători colegilor din țara vecină pentru ajutorul acordat", a subliniat Vasile Chirtoca.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vasilii Chirtoca , București , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1429
Populația:
14931 locuitori

Făleşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Făleşti. Amplasat în partea de nord-vest a Republicii Moldova, oraşul Făleşti este situat la o distanţă de 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14 931 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din anul 1429, prin care domnitorul Moldovei Alexandru cel Bun întăreşte dreptul de stăpînire asupra unor sate, printre care şi cel unde trăia Ion Falevici.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.