Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 aprilie 2019, 11:55 Muzica clasica views 12926
Pensionarii din Bălți circulă gratuit cu autobuzele
04 aprilie 2019, 11:55 Muzica clasica views 12926

Pensionarii din Bălți circulă gratuit cu autobuzele

De la 1 aprilie, în orașul Bălți, în orele de vîrf, autobuzele transportă pensionarii gratuit. Acest lucru a fost posibil datorită unui acord încheiat între primărie și reprezentanții companiilor de transport privat.

Pentru a confirma dreptul la călătorie gratuită, pensionarii trebuie să prezinte un permis. Decizia primăriei și a transportatorilor se referă la perioada dintre ora 9.30 pînă la ora 12.00 pe rutele numărul 22 (satul Sadovoe), 16 (satul Elizaveta), 7 (Bălții Noi) și 25 (gara aută - BAM-ul de jos).

Primarul de Bălți a subliniat că pînă în prezent, pensionarii circulau gratuit numai cu troleibuzele.

Pensionarii au apreciat pozitiv noua decizie, deoarece călătoria cu autobuzul, pentru marea lor majoritate, este un lux pe care nu și-l pot permite.

Sursa: btv.md

Cuvinte cheie:

Balti , pensionarii , autobuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
618 locuitori

Crasnîi Vinogradari este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Afanasievca, Calinovca, Crasnîi Vinogradari, Lunga Nouă și Alexandrovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dubăsari și la 54 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Vinogradari alcătuia 618 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Vinogradari a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.