Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 mai 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 2156
În Capitală vor apărea noi locuri de parcare
Foto: facebook.com/Ion.Ceban.public
27 mai 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 2156

În Capitală vor apărea noi locuri de parcare

O parcare publică va apărea în scurt timp lîngă parcul de distracții din sectorul Botanica al Capitalei, care este în apropiere de parcul „Valea Trandafirilor”. Lucrările de amenajare a acestei parcări au început deja, iar muncitorii lucrează de zor.

Specialistul principal din secția urbanism și arhitectură de la pretura din sectorul Botanica, Victor Țîmbaliuc, a declarat pentru Realitatea.md că ar fi vorba de 25 de locuri de parcare.

Anterior în zona dată a mai fost o parcare, însă aceasta era într-o stare deplorabilă, iar mulți dintre șoferi parcau neregulamentar sau pe gazon. Oficialul de la pretură ne-a mai spus că zona va fi amenajată în așa fel în cît și persoanele cu dizabilități să aibă un acces confortabil în parc.

Primăria Capitalei a publicat o serie de fotografii în care se vede cum se lucrează în sectorul dat.

 

 

 

 

 

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
993 locuitori

Ciolacu Vechi este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 993 de oameni. Satul Ciolacu Vechi a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.