Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 mai 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 3245
La Chișinău sînt organizate tîrguri cu produse autohtone
Foto: facebook.com/Ion.Ceban.public
21 mai 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 3245

La Chișinău sînt organizate tîrguri cu produse autohtone

Primăria municipiului Chișinău informează că pe 21-22 mai 2022, în sectoarele capitalei vor fi organizate diverse tîrguri cu produse autohtone.

Astfel, în sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30, transmite Noi.md.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul din preajma edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, sâmbătă, 21 mai 2022, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

În sectorul Rîșcani, pe str. Matei Basarab 1, bd. Moscova 21, vizavi de str. Matei Basarab 6, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de Pretura de sector.

În sectorul Ciocana, pe str. Alecu Russo, 65/1, va avea loc Târgul micilor producători cu fructe, legume, obiecte de artizanat, produse apicole.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

produse moldovenesti , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1639
Populația:
1450 locuitori

Sociteni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Sociteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Ialoveni și la 14 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1450 de oameni. Satul Sociteni a fost menționat documentar în anul 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.