Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 iunie 2016, 14:45 Bucate din carne de pasăre views 9890
Raionul Criuleni a fost decernat cu Medalia de aur (Foto)
09 iunie 2016, 14:45 Bucate din carne de pasăre views 9890

Raionul Criuleni a fost decernat cu Medalia de aur (Foto)

Raionul Criuleni a fost decernat cu Medalia de aur a expoziției naționale „Fabricat în Moldova" – 2016, la data de 7 iunie 2016, în cadrul Galei Businessului Moldovenesc 2016.

Aparatul președintelui raionului Criuleni anunță că la eveniment a fost prezent Iurie Andriuța, președintele raionului, care a ridicat premiul.

Potrivit comunicatului de pе pagina Consiliului r. Criuleni, în perioada 3 februarie – 7 februarie 2016, la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" s-a desfășurat cea dea XV-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova", organizată de Camera de Comerț și Industrie, cu scopul de a susține producătorii autohtoni, întreprinderile mici și mijlocii, atragerea investițiilor și crearea unui climat economic favorabil. La expoziție au participat cu standuri individuale peste 250 agenți economici, inclusiv 14 Consilii raionale, printre care și Consiliul raional Criuleni.

Consiliul raional Criuleni a participat la expoziție cu un stand bogat care a fost organizat de Direcția Agricultură, Economie, Investiții, Relații Externe și Servicii Funciare. În pavilionul expozițional al raionului și-au expus produsele 15 agenți economici și 2 meșteri populari: SRL „Samiralagro" (fructe), SRL „Carne DK" (mezeluri), SA „Prestări servicii" (confecții), Institutul de Fitotehnie „Porumbeni" (semințe), ÎI „Simion Urîtu" (semințe), SRL „Acadivi" (patiserie), ÎI "Petru Balan" (panificaţie), SRL "BaredCom" (fructe uscate), SRL "Agromaxer" (răsad de legume în teren protejat), SRL "Eget Grup" (bomboane), SRL "SUTURA" (confecţii), SRL "Spica-N-Agro"(mere), SRL "Iliada Plus" (conserve), SRL "Albinuţa Fermecată" (apicultură), SRL "Spin-Agro" (panificaţie) și meșterii populari Victor Pelin și Natalia Cangea.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

medalie , expoziție , Criuleni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1746
Populația:
1504 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Ciuhur, la o distanţă de 18 km de orașul Edineț și la 12 km de stația de cale ferată Brătușeni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1504 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1746.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.