Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 august 2020, 11:30 views 6582
„Piscicola Ivancea” - petrece timpul liber și frumos în Moldova! (Foto, Video)
29 august 2020, 11:30 views 6582

„Piscicola Ivancea” - petrece timpul liber și frumos în Moldova! (Foto, Video)

Baza de odihnă „Piscicola Ivancea” îți oferă posibilitatea să îți petreci timpul liber frumos în Moldova.

Aici se vor putea recrea nu doar iubitorii de peisaje pitorești caracteristice satului moldovenesc dar și amatorii pescuitului.

Toți cei care doresc să se relaxeze în natură, în afara orașului, pot fi atrași de prețurile accesibile la foișoare. Pentru cei care intenționează să rămînă aici peste noapte la baza de odihnă „Piscicola Ivancea” există o zonă specială unde poate fi instalat un cort fără plată. Pădurea și lacul care se află în apropiere fac acest loc mai atrăgător.

Puteți închiria un foișor, o masă într-un loc pitoresc sau pur și simplu să mergeți la pescuit și să vă relaxați.

Întreprinderea reproduce şi creşte crap ierbivor la stadiul de puiet, ngerling şi specimeni pur sînge de crapi, tofagi, amur alb şi alte specii de peşte.

Baza de odihnă „Piscicola Ivancea” se afla la o distanță de 15 km de orașul Orhei și la 40 km de Chișinău. Pentru informații contactaține la următorul număr de telefon: 060790089

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

pesti , odihna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1632
Populația:
1407 locuitori

Burlăneşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Burlăneşti şi Buzdugeni. Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 26 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 219 km de Chișinău. La nord de Burlăneşti se află o întindere stîncoasă cu peşteri, ce formează malul stîng al Drăghiştei. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1407 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din 25 aprilie 1632.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.