Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 iunie 2018, 16:35 views 13994
Oraşul Taraclia va fi asigurat cu camere video
27 iunie 2018, 16:35 views 13994

Oraşul Taraclia va fi asigurat cu camere video

Primăria oraşului Taraclia instalează pe străzile localităţii mai multe camere video. Lucrările fac parte din proiectul „Oraşul securizat" şi urmează să fie finalizate pînă la sfârșitul săptămînii curente.

Camerele video vor fi instalate în locurile cu trafic intens şi aglomerate, la intersecţiile centrale, în preajma parcurilor, obiectivelor de infrastructură, terenurilor pentru copii şi celor de sport, etc.

„Scopul acestui proiect constă în consolidarea acţiunilor de securitate publică în oraş, îmbunătăţirea măsurilor pentru respectarea ordinii publice şi diminuarea infracţionalităţii, cu ajutorul mijloacelor tehnice moderne", a spus Serghei Filipov, primarul oraşului Taraclia, citat de gagauzinfo.md.

Camerele vor funcţiona în regim non-stop, iar informaţia urmează să fie direcţionată spre operatorii Inspectoratului de Poliţie Taraclia.

Potrivit Primăriei, proiectul „Oraşul securizat" este finanţat din bugetul local, fiind instalate camere performante care activează în diferite condiţii naturale şi la temperaturi anomale. De asemenea, se preconizează ca oraşul să fie asigurat şi cu un program digital inteligent care va identifica şi va anunţa despre eventuale incendii, eliminări de gaze sau de fum.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Taraclia , camere video

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1738
Populația:
484 locuitori

Valea Adîncă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantinovca și Valea Adîncă. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Camenca și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Valea Adîncă alcătuia 484 de locuitori în anul 2012. Satul Valea Adîncă a fost menționat documentar în anul 1738.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.