Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 681 Vizualizări

Hram la Nisporeni: Ce artiști vor evolua pe scena mare


Mai multe localităţi din ţară își sărbătoresc pe 21 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, hramul, printre care şi oraşul Nisporeni.

Cu această ocazie, ca în fiecare an, la biserică a fost oficiată o slujbă specială, iar seara va avea loc un concert excepţional susținut de interpreți locali și din ţară, scrie Noi.md cu referie la albasat.md.

Concertul va începe la ora 16:30 cu artiștii locali. Vor evolua Ansamblul „Potecuța”, Nadina și Lidia Ulinici, Sergiu Ciobanu, Irina Nicolau, Vitalie Murtazin, Grupul Vocal „Steluțele”, Ansamblul „Phoenix” și Ansamblul „Dor Nisporenean”.

Începînd cu ora 19:00 pe scenă va urca interpreta Aura, iar la 20:oo interpretul Laurențiu Popescu. Ulterior, începînd cu 21:00 asmosfera va fi încinsă de One DJ.

Anul acesta, oraşul Nisporeni împlineşte 404 de ani de la fondare.

Cuvinte cheie:

Nisporeni , hramul orașului , Artiști

Localităţile Moldovei şi diasporei

Unguri

Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
1476 locuitori

Unguri este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Unguri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 30 km de orașul Ocnița și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Unguri este menționat documentar în anul 1629.

Citeşte mai departe