Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 august 2019, 10:50 views 3784
Parcul din Nisporeni prinde contur
05 august 2019, 10:50 views 3784

Parcul din Nisporeni prinde contur

Primarul de Nisporeni, Grigore Robu, spune, pe o rețea de socializare că, parcul orașului Nisporeni prinde contur, informează Provincial.

„Zilele acestea am verificat mersul lucrarilor de construcții în parc. Pe zi ce trece vedem un progres la acest obiect de constructii mult așteptat de către locuitorii orașului nostru", a scris Robu, pe Facebook.

„O veste bună este ca Ambasada Germaniei în Moldova, prin intermediul FISM-ului a aprobat alocarea a încă peste 200 de mii lei pentru lucrările de pavaj în parcul din Nisporeni. Construim cu drag pentru orașul nostru", a conchis Primarul.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

parc , Nisporeni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
2655 locuitori

Slobozia-Duşca este un sat şi comună din raionul Criuleni. Slobozia-Duşca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2655 de oameni. Satul Slobozia-Duşca a fost menționat documentar în anul 1618 cu denumirea Caliceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.