Mergi spre compartimentul: Arhitectura
25 septembrie 2020, 14:15 Arhitectura views 4383
Filarmonica Națioanală ar putea fi demolată
25 septembrie 2020, 14:15 Arhitectura views 4383

Filarmonica Națioanală ar putea fi demolată

Filarmonica Națioanală ar putea fi demolată. Anunțul a fost făcut de șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, Harabagiu Mihail Sofronie.

"Cel mai probabil, clădirea va fi demolată. sînt două ipoteze a producerii incendiului, scurt circuit sau incendiul ar fi putut fi provocat în cadrul lucrărilor de sudare", a spus Harabagiu.

La moment, pompierii și salvatorii continuă efectuarea lucrărilor de demontare și înlăturare a materialelor de construcție care prezintă pericol, dar și vor evacua fonoteca din biblioteca Filarmonicii Naționale, scrie publika.md.

La fața locului lucrează laboratorul experimental antiincendiar pentru înaintarea versiunilor.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

filarmonica , demolare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1526 locuitori

Sturzeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Sturzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1526 de oameni. Satul Sturzeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.