05 august 2020, 12:00 Sănătate views 11336
05 august 2020, 12:00 Sănătate views 11336

Prețul plătit pentru eleganța de pe tocuri

Foto: netdna-cdn.com

Aproape ca e imposibil sa-ti imaginezi o femeie care nu incalta o pereche de pantofi cu toc macar de cateva ori pe saptamana. Dar eleganta si frumusetea vin de cele mai multe ori cu un pret.

Orele petrecute in sir pe pantofi cu toc, alergand dintr-un loc in altul, pot duce la dureri greu de suportat. Sunt momente in care picioarele umflate nu pot fi „alinate” oricate remedii naturiste am incerca.

Nu uita insa ca exercitiile fizice sunt esentiale pentru sanatatea ta si a picioarelor tale. Alimentatia trebuie si ea sa fie bogata in antioxidanti care protejeaza stratul de colagen din peretii vaselor de sange, dar si in fibre care previn aparitia venelor varicoase.

Sursa: stirileprotv.ro

Cuvinte cheie:

frumusete , sanatate , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.