14 iunie 2021, 16:30 Sănătate views 73189
14 iunie 2021, 16:30 Sănătate views 73189

Cum poate fi intărit sistemul imunitar?

Prin ce mijloace poate fi consolidat, de fapt, sistemul imunitar? Şi ajută la aceasta călirea?

Prin "imunitate", înțelegem, de obicei, starea sistemului imunitar, care, cu ajutorul unor instrumente diferite (celule si anticorpi), protejează organismul nostru împotriva viruşilor şi bacteriilor.

Alimentaţia sănătoasă, stilul de viaţă sănătos, călirea, lipsa stresului pot îmbunătăţi rezistenţa organismului la condiţiile externe, şi de fapt este foarte important.

Dacă să presupunem că principalul lucru sînt pastilele, picăturile iaurt sau băuturile, dar continuăm să trăim după cum dorim şi nu așa cum ar trebui, nu este surprinzător faptul că efectul unui astfel de tratament nu se va resimți.

În ceea ce priveşte călirea, atunci trebuie foarte atent şi, treptat, să vă obişnuiți cu ea. Dar este, în mod general, o cale foarte corectă, care poate da mai multe rezultate decît terapia medicamentoasă. Deşi complexele de multivitamine, în primăvară şi toamna, atunci cînd mulţi care suferă de deficit de vitamine, desigur, sînt foarte utile.


Sursa: sobesednik.ru

Cuvinte cheie:

bacterie , vitamine , imunitatea , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
248 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Florești și la 155 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 248 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.