08 noiembrie 2022, 16:30 Sport views 1658
Încă o seară feerică de box profesionist la Chișinău
08 noiembrie 2022, 16:30 Sport views 1658

Încă o seară feerică de box profesionist la Chișinău

Pe 2 decembrie, la Chișinău va avea loc o altă seară de box profesionist, care îi va bucura pe toți adevărații amatori și admiratori ai boxului, transmite noi.md.

Evenimentul va fi organizat de Arena Boxing Promotion și Federația de Box din Moldova.

Acesta va avea loc în sala de Cultură Fizică și Sport a Universității de Stat, la ora 19.00 și prevede lupte internaționale cu participarea boxerilor profesioniști din Moldova. În special, vor avea loc lupte între: Temirov-Șabazov, Sabbar - Guboglo, Lucaș - Ulianițchi. Romik Hayrapetyan va boxa cu un boxer turc, al cărui nume va fi anunțat mai tîrziu.

De asemenea, nu-și cunosc încă rivalii alți doi boxeri care participă la seara boxului profesionist din Chișinău: Cvintilian Lîsîi și Mikel Kulhai.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , sport , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3131 locuitori

Tabani este un sat şi comună din raionul Briceni. Tabani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3131 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tabani datează din anul 1437 cînd acesta se afla în proprietatea boierului Mihail de la Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.