Arată noutățile începînd cu...

eye 829 Vizualizări

Un ajutor important pentru Sheriff înaintea meciul cu FC Viktoria


Foto: facebook.com/FootballClubSheriff

Federația Moldovenească de Fotbal a transferat meciul din etapa a 2-a a Campionatului Moldovei de fotbal în Super Liga dintre FC ”Sfîntul Gheorghe” și FC ”Sheriff”.

Inițial, meciul a fost programat pentru 7 august. În legătură cu faptul, că returul din turul trei de calificări a Ligii Campionilor contra FC ”Viktoria” este programat pentru 9 august, partida din Campionatul național se va disputa pe 6 august.

Duelul dintre cele două echipe va demara pe terenul doi al Bazei ”Zimbru” la ora 18.00.

După cum s-a anunțat anterior, Clubul de fotbal Sheriff Tiraspol în primul meci al etapei a 3-a de calificări a Ligii Campionilor, desfășurat pe stadionul Zimbru din Chișinău, a pierdut în fața clubului ceh Viktoria Plzen cu scorul de 1:2. Meciul retur va avea loc în Republica Cehă pe 9 august, cu începere de la ora 20:00.

Cuvinte cheie:

Sheriff , ajutor , Liga Campionilor

Localităţile Moldovei şi diasporei

Selişte

Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
298 locuitori

Selişte este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 298 de oameni. Satul Seliște a fost menționat documentar în anul 1554.

Citeşte mai departe