Arată noutățile începînd cu...

eye 1141 Vizualizări

Mihaela Samoil și Luciana Beda, vicecampioane europene U20


Foto: olympic.md

Luptătoarele Mihaela Samoil (53 kg) și Luciana Beda (68 kg) au cucerit medaliile de argint la Campionatele europene Under 20 de la Roma.

În finalele categoriilor lor de greutate, Mihaela Samoil a fost învinsă de germanca Amory Olivia Andrich, iar Luciana Beda a cedat în fața turcoaicei Nesrin Bas, scrie Olympic.md.

Amintim că anterior la stilul greco-roman, Alexandrin Guțu (77 kg) a cucerit medalia de aur, iar Ilia Cernovol (82 kg) s-a ales cu distincția de bronz.

În concursul de lupte libere, Constantin Chirilov (65 kg) și Marius Uja au acces în semifinale și vor lupte pentru medalii. De asemenea, alți luptători moldoveni au șanse de a urca pe podium dacă vor intra în recalificări.

La competiția de la Roma, Rep. Moldova este reprezentată de 21 de luptători.

Cuvinte cheie:

luptători , locul al doilea , Europa

Localităţile Moldovei şi diasporei

Plop-Ştiubei

Statut:
Sat
Prima atestare:
1850
Populația:
1789 locuitori

Plop-Ştiubei este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Plop-Ştiubei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Căușeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1789 de oameni. Satul Plop-Ştiubei a fost menționat documentar în anul 1850.

Citeşte mai departe