27 iunie 2022, 11:15 Sport views 1394
Pompierul Bradu Mihai a obținut medalia de aur în turneul internațional de lupte greco-romane de la Roma
Foto: facebook.com/dse.md
27 iunie 2022, 11:15 Sport views 1394

Pompierul Bradu Mihai a obținut medalia de aur în turneul internațional de lupte greco-romane de la Roma

În seara zilei de 25 iunie la Chișinău a revenit pompierul superior Bradu Mihai, sportivul care a obținut medalia de aur în Turneul Internațional de la Roma Ranking Series Matteo Pelicans. Pompierul a cîștigat titlul de campion la lupte greco–romane, categoria 82 kg, informează moldovenii.md.

Acesta a arătat cele mai bune performanțe, reușind să se învrednicească cu titlul de cîștigător. La întoarcere, pe Aeroportul Internațional Chișinău, salvatorul a fost așteptat de colegii de breaslă fiind felicitat pentru merite înalte, dedicație, rezistență și curaj. Bradu Mihai face parte din lotul național de sportivi și reprezintă țara noastră în campionate și competiții. Pompierul în vîrstă de 27 de ani este parte a echipei IGSU de 5 ani și a intervenit în multiple operațiuni și misiuni de salvare.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
166 locuitori

Maiovca este un sat din cadrul comunei Ocniţa, raionul Ocniţa. Satul Maiovca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ocnița și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 166 de oameni. Localitatea Maiovca a fost întemeiată în anul 1911 cu denumirea Slobodca Vălcineţ.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.