Arată noutățile începînd cu...

eye 679 Vizualizări

Naționala Moldovei U-16 a învins în 9 jucători Georgia la penalty-uri (video)


Foto: fmf.md

Naționala de juniori U-16 a Moldovei a învins astăzi reprezentativa similară a Georgiei într-un meci din cadrul turneului de dezvoltare UEFA, care se desfășoară în Armenia, informează moldovenii.md cu referire la moldfootball.com.

 

Timpul regulamentar s-a încheiat cu scorul 2:2, iar micii tricolori s-au impus cu scorul general 8:7 în urma loviturilor de departajare. Cele două goluri în timpul meciului au fost marcate de Nichita Caragheorghi și Danila Dimitrișin.

De notat și faptul că la finalul primei reprize naționala noastră antrenată de Igor Negrescu a rămas în 9 oameni, de pe teren fiind eliminați 2 jucători.

În primul meci de la turneu Moldova a cedat în fața Armeniei cu scorul 1:2. În ultimul meci de la acest turneu, pe 12 mai, Naționala Moldovei va juca cu reprezentativa Libanului.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Chişinău

Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1436
Populația:
779 800 locuitori
Logo

Municipiul Chișinău este capitala Republicii Moldova, centru urban cu important potenţial economic, social, cultural. Amplasat  în partea centrală a țării, este traversat de rîul Bîc. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 779 800  locuitori. Prima atestare documentară a Chişinăului datează din anul 1436, cînd domnitorii Ilie şi Ştefan întăresc logofătului Oancea posesiunile sale, aflate în hotar cu “Cheşeneul lui Acbaş". În 1576 documentele menţionează Chişinăul ca sat în ţinutul Lăpuşnei, cu mori în Bîc.

Citeşte mai departe