Arată noutățile începînd cu...

eye 951 Vizualizări

Federația de Box din Moldova i-a urat succes lui Dmitri Bivol în lupta cu Alvarez


Federația de Box din Republica Moldova i-a urat succes cunoscutului sportiv rus de origine moldovenească, deținătorul centurii WBA (Super) în categoria de greutate semigrea, Dmitri Bivol, în lupta sa de mîine, care va avea loc în noaptea de 7 spre 8 mai (după ora Moldovei - pe 8 mai, între 6 și 7 dimineața) la Las Vegas (SUA) cu mexicanul, Saul Alvarez, care deține primul un loc în clasament indiferent de categoria de greutate, informează Noi.md cu referire la boxing.md.

Federația de box din Moldova i-a urat lui Dmitri Bivol succes, o dispoziție excelentă, să facă bine, ca întotdeauna, ceea ce face, cu maximă concentrare și încredere și să obțină o nouă victorie.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ţarigrad

Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
4655 locuitori

Ţarigrad este un sat şi comună din raionul Drochia. Ţarigrad este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la 4 km de orașul Drochia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 4655 de oameni. Satul Ţarigrad a fost atestat documentar pentru prima dată la 27 iulie 1795 sub denumirea de Corbu.

Citeşte mai departe