Arată noutățile începînd cu...

eye 548 Vizualizări

Federația Moldovenească de Fotbal a primit licență pentru televiziune


În Republica Moldova va apărea un nou canal de televiziune dedicat sportului, transmite MOLDPRES.

În ședința din 12 ianuarie, Consiliul Audiovizualului a eliberat licență de emisie pentru un nou post de televiziune cu tematică sportivă – „WE SPORT TV", care va fi difuzat prin intermediul distribuitorilor de servicii media audiovizuale. Licența de emisie a fost obținută de către Federația Moldovenească de Fotbal și este valabilă nouă ani. Conform proiectului prezentat Consiliului Audiovizualului, 95% din emisie va fi asigurată prin producție proprie.

Alexandru Grecu, reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal, responsabil pentru comunicare și proiecte media a informat că postul de televiziune va fi susținut de parteneri importanți ai FMF - FIFA și UEFA, cu care Federația Moldovenească de Fotbal deja a ajuns la un acord preliminar. Potrivit lui Alexandru Grecu, operatorul național de telecomunicații, Moldtelecom, și-a arătat disponibilitatea de cooperare cu viitorul post de televiziune.

Cuvinte cheie:

Moldova , sport , televiziune

Localităţile Moldovei şi diasporei

Mănoileşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Citeşte mai departe