Arată noutățile începînd cu...

eye 731 Vizualizări

Radu Albot, în turul doi al calificărilor pentru Australian Open


Săptămîna a început bine pentru Radu Albot. Moldoveanul a luat startul cu brio la calificările pentru Australian Open. În primul său meci, Radu a avut nevoie de două seturi pentru a trece de Filippo Baldi (371 ATP), transmite Noi.md cu referire la AGORA.

Deși a fost condus în primul set de mai multe ori, Albot a reușit să revină de fiecare dată. În final, s-a impus în tie-break, 7-6(6). În al doilea set, pe teren se crease impresia că ar fi un singur jucător. Moldoveanul s-a impus cu 6-2 și îl așteaptă în semifinalele calificărilor pe japonezul Yosuke Watanuki (263 ATP). Cei doi s-au mai intîlnit o singură dată, iar cîștig de cauză a avut atunci japonezul. Watanuki s-a impus în trei seturi (5-7, 6-2, 6-0).

Amintim că cea mai bună performanță a lui Radu Albot la Australian Open a fost calificarea în turul trei pe tabloul principal.

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ivăneşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
145 locuitori

Ivăneşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Rîșcani și la 205 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 145 de oameni. Satul Ivănești a fost atestat documentar în anul 1900.

Citeşte mai departe