Arată noutățile începînd cu...

eye 504 Vizualizări

Jucătorii Real Madrid au aterizat pe Aeroportul Internațional Chişinău


Jucătorii și antrenorii echipei Real Madrid au aterizat la Chişinău, înaintea partidei cu Sheriff din Liga Campionilor. "Galacticii" au fost întîmpinați ca nişte adevăraţi eroi de către zeci de fani.

E pentru prima dată cînd o echipă atît de titrată vine în Republica Moldova. Suporterii n-au ezitat să le ceară autografe și să facă poze împreună cu vedetele de milioane, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Madrilenii se vor caza într-un hotel din Tiraspol, unde miercuri va fi disputat meciul Sheriff - Real.

În această seară va avea loc antrenamentul oficial.

Evenimentul sportiv va fi arbitrat de polonezul Szymon Marciniak, care are în palmares peste 200 de partide arbitrate în campionatul Poloniei, zeci de meciuri în Liga Campionilor şi Liga Europei. De două ori a arbitrat partide din Supercupa Europei, în 2016 şi 2018, ambele cu participarea echipei Real Madrid.

Fluierul de start va fi dat la ora 22:00.

Cuvinte cheie:

Sheriff , fotbal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Floriceni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
221 locuitori

Floriceni este un sat din cadrul comunei Căinarii Vechi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 221 de oameni. Satul Floriceni a fost întemeiat în anul 1930.

Citeşte mai departe