16 noiembrie 2021, 11:00 Sport views 2078
R. Moldova a cîștigat 15 medalii la Europenele de kickboxing
16 noiembrie 2021, 11:00 Sport views 2078

R. Moldova a cîștigat 15 medalii la Europenele de kickboxing

Republcia Moldova a cucerit cinci medalii de aur, cinci de argint și cinci de bronz la Campionatul European de kickboxing printre juniori și tineret, desfășurat în Muntenegru.

Campioni europeni au devenit Maxim Liubin, Stanislav Sîrbu, Ivan Raischii, Eduard Cincilei și Vladislav Slav, transmite cotidianul.md.

La competiție au participat circa 1500 de sportivi din 39 de state, potrivit Comitetului Național Olimpic. În perioada 24-27 noiembrie va avea loc campionatul național la kickboxing, precizează CNO.

Tot astăzi, CNO anunță că Anastasia Spînu a cucerit o medalie de argint și două de bronz la Campionatul Mondial de karate shotokan, care a avut loc în Serbia. Tot la seniori, Dumitru Gazea a obținut bronzul.

Luptătorii moldoveni s-au remarcat și la nivel de juniori. La total, lotul Republicii Moldova a cucerit 16 medalii.

Sursa: cotidianul.md

Cuvinte cheie:

kickboxing , medalie , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1082 locuitori

Sîrma este un sat şi comună din raionul Leova. Sîrma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Leova și la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1082 de oameni. Satul Sîrma a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.