25 octombrie 2021, 10:30 Sport views 2446
Dansatorii Anna Matus și Gabriele Goffredo au luat aurul la Campionatul Mondial Adult Latin Leipzig
25 octombrie 2021, 10:30 Sport views 2446

Dansatorii Anna Matus și Gabriele Goffredo au luat aurul la Campionatul Mondial Adult Latin Leipzig

Sportivii din Moldova Gabriele Goffredo - Anna Matus - Moldova au devenit Campioni Mondiali la Campionatul Mondial PD Adulti Latin Leipzig - Germania 23 Octombrie 2021 unde au participat 25 de perechi de sportivi, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

În luna iulie 2016, perechea de dansatori a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans Latin, desfășurat în orașul Rimini, Italia, la care au participat 71 de pecrechi de dansatori din mai multe țări europene.

Anna Matus și Gabriele Goffredo dansează împreună din februarie 2011, după ce Anna a decis să se despartă de fostul său partener de dans, Edgar Marco. Se cunoșteau de mulţi ani şi au participat la multiple competiţii împreună. Gabriele dansează pentru Moldova, deşi este din Italia.

 


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

medalie , aur , Dansuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
69 locuitori

Tricolici este un sat din cadrul comunei Baccealia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Tricolici a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.