20 octombrie 2021, 10:30 Sport views 2367
Sheriff Tiraspol pierde meciul cu Inter Milano
20 octombrie 2021, 10:30 Sport views 2367

Sheriff Tiraspol pierde meciul cu Inter Milano

Șirul victoriilor răsunătoare ale echipei Sheriff Tiraspol în faza grupelor din UEFA Champions League se pare că a fost întrerupt în meciul cu Inter Milano.

Scorul a fost deschis în prima repriză de către clubul de fotbal din Italia prin bosniacul Edin Džeko, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Totuși, Sheriff Tiraspol a remizat prin Sebastian Thill în repriza a doua, dar scorul a fost adus la 2:1 de Inter Milano prin Nidal, iar Stefan De Vrij a marcat pentru 3:1 în minutul 68.

Reamintim că, la 15 septembrie, Sheriff Tiraspol a învins în primul său meci din istorie în grupele Ligii Campionilor, cu scorul de 2-0, formația Șahtar Donețk.

Ulterior, clubul din Tiraspol s-a impus în fața echipei Real Madrid cu scorul de 2 la 1 în a doua etapă a grupelor UEFA Champions League.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Sheriff , meci , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
493 locuitori

Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.