18 octombrie 2021, 12:30 Sport views 1703
Petrocub Hîncești rămîne lider în clasamentul Diviziei Naționale
18 octombrie 2021, 12:30 Sport views 1703

Petrocub Hîncești rămîne lider în clasamentul Diviziei Naționale

Petrocub Hîncești rămîne lider în clasamentul Diviziei Naționale și după etapa a 14-a. Echipa antrenată de Lilian Popescu a învins aseară în deplasare pe Zimbru Chișinău cu scorul de 1-0, transmite Noi.md cu refeire la publika.md.

Singurul gol al meciului a fost marcat de căpitanul Vladimir Ambros în prima repriză. Atacantul a înscris a zecea oară în această ediție a competiției și este lider în clasamentul golgheterilor.

În mitanul secund, cele două formații au ratat mai multe ocazii, iar la final scorul a rămas neschimbat.

"În repriza a doua repriză am decis să ne axăm pe atacuri rapide, dar din păcate la faza de tranziție s-a greșit foarte mult. Am avut ocazii și dacă marcam al doilea gol nu era această tensiune, dar s-a terminat 1-0 și le mulțumesc băieților", a menționat Lilian popescu, antrenor Petrocub.

"Nu e primul meci de acest gen. Nu am pretenții la echipă, doar poate în prima repriză că nu am jucat destul de rapid. Repriza a doua a fost mai bună, ne-am creat ocazii, deși și adversarul a avut. Părerea mea că după ocazii a fost un meci echilibrat", a spus Vlad Goian antrenor Zimbru.

Tot aseară, Milsami Orhei s-a impus în fața formației Dinamo-Auto Tiraspol icirc;ntr-un meci disputat la Ternovca. "Vulturii" au cîștigat cu scorul de 3-1.

Oaspeții au marcat primul gol al meciului la finalul primei reprize prin Alexandru Antoniuc, care a înscris din penalty. Dinamoviștii au egalat în minutul 69 prin Maxim Mihaliov.

Milsami a dat lovitura în ultimul sfert de oră în care marcat de două ori. Sergiu Istrati a reușit dubla.

Așadar, Petrocub este lider cu 31 de puncte, iar Milsami pe locul doi, avînd cu un punct mai puțin. Sheriff este doar pe locul 3 cu 25 de puncte, dar are cu trei meciuri mai puțin disputate decît primele clasate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fotbal , lider

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
328 locuitori

Palanca este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Holoşniţa Nouă, Palanca și Şalvirii Noi. Satul Palanca se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 176 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 328 de oameni. Prima atestare documentară a satului Palanca datează din anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.