Arată noutățile începînd cu...

eye 868 Vizualizări

Victor Ciobanu și Irina Rîngaci ar putea primi cîte 100 000 de lei


Sportivii moldoveni Victor Ciobanu și Irina Rîngaci, care au devenit campioni mondiali la lupte greco-romane și respectiv lupte libere, ar putea primi din partea Primăriei Municipiului Chișinău cîte 100 000 de lei pentru performanțele pe care le-au obținut în finala mondialului de la Oslo, Norvegia, transmite diez.md.

Ion Ceban a anunțat în cadrul ședinței săptămînale a primăriei că se va veni cu această propunere ca din partea Primăriei Municipiului Chișinău să fie alocați banii necesari.

Amintim că, pe 9 septembrie, în finala mondialului de la Oslo, Norvegia, luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu, a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 de kilograme.

Iar pe 6 octombrie, Irina Rîngaci a devenit prima luptătoare din Moldova care a obținut aurul la campionatul mondial de lupte libere.

Cuvinte cheie:

primaria , Chisinau , bani , sport

Localităţile Moldovei şi diasporei

Crasnaia Gorca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1870
Populația:
5940 locuitori

Crasnaia Gorca este un sat din cadrul comunei Delacău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 62 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnaia Gorca alcătuia 5940 de oameni în anul 2005. Satul Crasnaia Gorca a fost menționat documentar în anul 1870.

Citeşte mai departe