07 iunie 2021, 14:30 Sport views 3167
Un boxer moldovean nu a putut cîștiga biletul la Jocurile Olimpice de la Tokyo
07 iunie 2021, 14:30 Sport views 3167

Un boxer moldovean nu a putut cîștiga biletul la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Boxerul moldovean, Alexandru Paraschiv, care a concurat la categoria de greutate 63 kg, nu a putut obține bilet la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pierzînd în lupta cu boxer francez la Turneul Olimpic de calificare care a avut loc în Paris, scrie noi.md.

Potrivit Federația de Box din Moldova, în special, Alexandru Paraskiv a cadat în fața gazdei ringului, finalistului la ultima Olimpiadă și fostul campion mondial, Umiha Sofian, și nu a putut, astfel, obține bilet la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Trebuie de remarcat faptul că mai devreme la Jocurile Olimpice, boxerii moldoveni au cîștigat trei medalii, toate de bronz: Timofei Scriabin (1988, Seul), Vitalie Grușac (2000, Sydney) și Veaceslav Gojan (2008, Beijing).

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Jocurile Olimpice , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.