Arată noutățile începînd cu...

eye 839 Vizualizări

Zimbru a obținut o nouă victorie la scor


Zimbru Chișinău a obținut a doua victorie la rînd în Divizia Națională de fotbal. "Galben-verzii" au învins clar pe FC Florești, scor 3-0, într-un meci restanță din cadrul etapei a 26-a a competiției.

Saleh Yahaya a deschis repede scorul în minutul 10. Alexei Ciopa a dublat avantajul gazdelor în minutul 53, după executarea unui corner.

Pe final, Cristian Dani, a înscris și el după o lovitură de colț.

"Și eu sînt mulțumit și fotbaliștii mei, în primul rînd, de jocul din apărare din repriza secundă. Practic, nu le-am permis adversarilor să-și creeze ocazii, deși ei au avut o posesie mai bună.", a spus antrenorul Zimbru Chișinău, Vlad Goian.

Zimbru este pe locul 9 în clasament, însă la doar două puncte de Speranța Nisporeni. Gruparea din strada Butucului luptă pentru a urca pe locul 8, care asigură prezența în eșalonul superior în sezonul următor.

Cuvinte cheie:

Zimbru , victorie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Calfa Nouă

Statut:
Sat
Prima atestare:
1956
Populația:
197 locuitori

Calfa Nouă este un sat din cadrul comunei Calfa, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Anenii Noi și la 54 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 197 de oameni. Satul Calfa Nouă a fost înființat în anul 1956.

Citeşte mai departe