Arată noutățile începînd cu...

eye 648 Vizualizări

Alexandr Romanov alias ”King Kong”, la a treia luptă în cadrul UFC


La data de 18 aprilie 2021, va avea loc lupta dintre sportivul din Republica Moldova Alexandr Romanov și spaniolul Juan Espino. Lupta va avea loc în Las Vegas, SUA în cadrul UFC APEX.

UFC reprezintă cea mai mare platformă de arte marțiale din lume și găzduiește cei mai mulți luptători de top. În cadrul UFC sînt îmbinate diferite discipline și stiluri de luptă.

Alexandr Romanov are la activ două cîștiguri consecutive în cadrul UFC. Romanov a cîștigat lupta cu Roque Martinez în septembrie 2020 în runda doi și l-a înfrînt pe Marcos Rogerio de Lima chiar în prima rundă, ambele lupte fiind cîștigate prin supunere (eng. submission). În cadrul luptei cu Marcos Rogerio de Lima, luptătorul moldovean a primit premiul „Performanța serii” (eng. Performance of the night).

Pregătirile pentru lupta din 18 aprilie 2021 decurg în toi. Sportivul se află deja în SUA, unde alături de antrenorul său Eduard Chesea se pregătește riguros de luptă. Antrenamentele au loc în cadrul clubului sportiv Rising Tide Academy, MA, SUA.

Lupta din 18 aprilie va fi a treia la număr în cadrul UFC pentru Alexandr Romanov. Romanov participă în cadrul diviziei grele. În cadrul UFC, Alexandr este supranumit și ”King Kong” grație aspectului fizic impunător și puterii loviturilor aplicate oponenților.

Cuvinte cheie:

sport , lupta

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cojuşna

Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
7006 locuitori

Cojuşna este un sat şi comună din raionul Străşeni. Cojuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Strășeni și la 16 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7006 oameni. Satul Cojușna a fost menționat documentar în anul 1528.

Citeşte mai departe