Arată noutățile începînd cu...

eye 1144 Vizualizări

Victor Sterpu a cucerit bronzul la Grand Slam-ul din Antalya


Judocanul Victor Sterpu a cucerit medalia de bronz la Grand Slam-ul din Antalya, care a reunit sportivi din 93 de țări, transmite IPN.

El a debutat cu două victorii în categoria de greutate 73 kg, cu algerianul Fethi Nourine și mexicanul Gilberto Cardoso, dar apoi i-a cedat viitorului câștigător, italianul Fabio Basile, campion olimpic în 2016.

Ajuns în recalificări, Victor, care este practic calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a obținut alte două victorii, cu belgianul Jeroen Casse și polonezul Adam Stodolski.

La 81 kg, Dorin Goțonoagă l-a învins pe turcul Musa Simsek și i-a cedat rusului David Karapetyan, iar la 60 kg Nicolae Foca a pierdut în fața azerului Karamat Huseynov.

Cuvinte cheie:

judo , sport , medalie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Carahasani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
3012 locuitori

Carahasani este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Carahasani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ștefan Vodă și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3012 oameni. Satul Carahasani a fost menționat documentar în anul 1656.

Citeşte mai departe