04 aprilie 2021, 11:00 Sport views 3770
Victor Sterpu a cucerit bronzul la Grand Slam-ul din Antalya
04 aprilie 2021, 11:00 Sport views 3770

Victor Sterpu a cucerit bronzul la Grand Slam-ul din Antalya

Judocanul Victor Sterpu a cucerit medalia de bronz la Grand Slam-ul din Antalya, care a reunit sportivi din 93 de țări, transmite IPN.

El a debutat cu două victorii în categoria de greutate 73 kg, cu algerianul Fethi Nourine și mexicanul Gilberto Cardoso, dar apoi i-a cedat viitorului câștigător, italianul Fabio Basile, campion olimpic în 2016.

Ajuns în recalificări, Victor, care este practic calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a obținut alte două victorii, cu belgianul Jeroen Casse și polonezul Adam Stodolski.

La 81 kg, Dorin Goțonoagă l-a învins pe turcul Musa Simsek și i-a cedat rusului David Karapetyan, iar la 60 kg Nicolae Foca a pierdut în fața azerului Karamat Huseynov.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

judo , sport , medalie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1759
Populația:
1619 locuitori

Cruzeşti este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ceroborta și Cruzeşti. Localitatea se află la distanța de 7 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Cruzești a fost menționat documentar în anul 1759.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.