28 martie 2021, 11:40 Sport views 2669
Reprezentantul Moldovei a devenit membru al Comitetului de Arbitri al AIBA
28 martie 2021, 11:40 Sport views 2669

Reprezentantul Moldovei a devenit membru al Comitetului de Arbitri al AIBA

Federația Internațională de Box (AIBA) a aprobat noua compoziție a celor șapte comitete ale sale, inclusiv a Comitetului de arbitri, format din 16 membri, reprezentînd experți din Europa, Asia, Oceania, Africa și America, potrivit Statutului Federației.

Pentru prima oară în istoria sportului moldovenesc, un membru al prezidiului Federației de box din Moldova, Anatoli Kaigorodov, a fost ales în componența Comitetului de arbitri al AIBA . În drum spre recunoaștere, compatriotul nostru a parcurs calea de la Maestru în sport la box la arbitru de categorie unională și cea mai înaltă categorie internațională de 3 stele, referi al ligilor profesionale WSB și APB.

A arbitrat Jocurile Olimpice de la Beijing, trei campionate și Cupa Mondială împreună cu alți boxeri de elită; zeci de campionate mondiale și europene de box feminin, militar, pentru studenți, tineret, juniori și cadeți.

În ultimii patru ani a fost Delegatul tehnic al Federației Internaționale de Box, Controlor de arbitri în cadrul campionatelor mondiale și europene, instructor de arbitri internaționali.


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

box , Federația de box , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
59 locuitori

Ocniţa-Ţărani este un sat din cadrul comunei Zorile, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Orhei și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 59 de oameni. Satul Ocniţa-Ţărani a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.