Arată noutățile începînd cu...

eye 1242 Vizualizări

Începe campania „FMF contra meciurilor trucate”


După ce anul trecut, FMF a creat Departamentul Integritate, care a reușit cu susținerea organelor abilitate mai multe acțiuni de combatere a pariurilor ilegale, astăzi pornește Campania „FMF contra meciurilor trucate”.

Astfel, pe parcursul anului 2021, Federația de fotbal (FMF), cu susținerea Ministerului Educației (MECC) și a Federației Internaționale (FIFA) va realiza o amplă campanie contra meciurilor trucate. O campanie de informare și de combatere a fenomenului ”blaturilor” în fotbalul moldovenesc, care are menirea de a face fotbalul nostru mai curat și mai puternic.

„Știm cu toții că fotbalul este cel mai iubit și mai practicat joc din lume, iar misiunea noastră este să protejăm acest sport de orice amenințare.

Doar împreună, toată comunitatea fotbalistică putem stopa aranjarea meciurilor prin informare, conștientizare, condamnare a meciurilor trucate. Prin implementarea politicilor și practicilor antimatch-fixing stabilite de FIFA și UEFA.

În acest sens, solicităm suportul tuturor pentru amplasarea si distribuirea materialelor informaționale referitor la match-fixing (manipularea meciului), acceptarea instruirilor (de către cei vizați) ce vor fi efectuate de agenții de integritate FMF pe parcursul Campaniei, respectarea unui joc curat”, se arată în comunicatul presă al FMF.

Cuvinte cheie:

fotbal , sport , meci

Localităţile Moldovei şi diasporei

Corjova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1682
Populația:
2589 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Criuleni. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2589 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1682.

Citeşte mai departe