03 februarie 2021, 10:00 Sport views 2552
Nicky Serghei Cleșcenco, noul jucător al lui FC Sion
03 februarie 2021, 10:00 Sport views 2552

Nicky Serghei Cleșcenco, noul jucător al lui FC Sion

Mijlocașul selecționatei de tineret a Moldovei, Nicky Serghei Cleșcenco a devenit jucătorul clubului FC Sion, care evoluează în Super Liga Elveției. Fotbalistul de 19 ani, fiul celui mai bun golgheter al Naționalei Moldovei, Serghei Cleșcenco, a semnat un contract valabil pînă în 2024.

El a jucat deja un meci de verificare pentru formația U21 a celor de la Sion, cîștigat cu 2-1 în fața lui Team Vaud. Golul victoriei a fost marcat chiar de jucătorul moldovean.

Nicky Serghei Cleșcenco este discipolul lui CSCT Buiucani. În 2014, fotbalistul a ajuns în Portugalia, unde a trecut pe la academiile echipelor Sporting Lisabona și União de Leiria. Pentru ultima a evoluat la echipele de juniori U-15, U-17, U-19, dar a jucat și 6 meciuri la prima echipă, în al treilea eșalon al campionatului Portugaliei.

În tricoul Naționalei Moldovei U-21, Nicky Serghei Cleșcenco a jucat în 6 partide.

În ediția actuală a Super Ligii Elveției, FC Sion este pe locul 8 în clasament (în 10 total echipe), după 17 etape disputate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Elvetia , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1523
Populația:
23650 locuitori

Dubăsari este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Dubăsari. Amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, oraşul Dubăsari se află la o distanţă de 47 km de Chișinău. În anul 2004 populaţia oraşului constituia 23650 de locuitori. Satul Dubăsari, a cărui denumire vine de la vechiul cuvînt dubăsar (luntraş), este atestat de documente începînd cu anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.