11 ianuarie 2021, 15:00 Sport views 3004
Sportivul Oleg Reabciuk va evolua pentru campioana Greciei
11 ianuarie 2021, 15:00 Sport views 3004

Sportivul Oleg Reabciuk va evolua pentru campioana Greciei

Fundașul naționalei Moldovei, Oleg Reabciuk, a semnat pentru patru ani și jumătate cu multipla campioană a Greciei, Olympiakos Pireu.

Potrivit presei elene, transferul său la Olympiakos valorează 2 milioane de euro, transmite IPN.

Reabciuk are 22 de ani și vine după un an foarte bun în tricoul lui Pacos de Ferreira, unde a reușit două goluri superbe în campionatul Portugaliei. Jucătorul născut la Ialoveni s-a remarcat și la echipa națională, unde a ajuns la 24 de selecții.

„Le mulțumesc celor de la Pacos pentru felul cum m-au tratat. Acum sînt bucuros pentru o nouă provocare în cariera mea. Voi face tot posibilul să scriu istorie alături de Olympiakos", a scris Oleg Reabciuk pe pagina sa de Instagram.

Reabciuk ar putea evolua în luna februarie în șaisprezecimile Ligii Europa, împotriva lui PSV Eindhoven. Are șanse să devină campion al Greciei, Olympiakos avînd un avans de trei puncte față de Aris. Olympiakos este cea mai titrată echipă din Grecia, cu 45 de titluri și 28 de Cupe cîștigate.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sport , Grecia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1573
Populația:
1147 locuitori

Halahora de Sus este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Halahora de Jos,  Halahora de Sus, Chirilovca. Satul Halahora de Sus se află la o distanță de 15 km de oraşul Briceni, la 36 km de staţia de cale ferată Ocniţa şi la 223 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1147 de oameni. Prima atestare documentară a satului Holohoreni din ţinutul Hotin datează din mai 1573.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.