16 decembrie 2020, 13:33 Sport views 3440
Trei luptătoare vor evolua astăzi în finala Cupei Mondiale
16 decembrie 2020, 13:33 Sport views 3440

Trei luptătoare vor evolua astăzi în finala Cupei Mondiale

Luptătoarele Anastasia Nichita, Mariana Cherdivară și Irina Rîngaci vor evolua în finala categoriilor lor de greutate la Cupa Mondială de la Belgrad. Toate trei au obținut pînă acum cîte două victorii, transmite IPN.

La 57 kg, Anastasia Nichita le-a învins clar pe italianca Arianna Carieri, scor 10-0, și turcoaica Mehlika Ozturk, 15-5. În finală, Anastasia, care este singura luptătoare moldoveană calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, o va întâlni pe indianca Anshu Anshu.

La 59 kg, Mariana Cherdivară a dispus de ucraineanca Katerina Zelenickh și turcoaica Elif Yanik. În ultimul act, luptătoarea din Călărași se va duela cu rusoaica Svetlana Lipatova. La 65 kg, Irina Rîngaci le-a învins pe azera Elis Manolova și turcoaica Asli Demir. În finală, luptătoarea de doar 19 ani o va întîlni pe ucraineanca Tetiana Rizhko.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Anastasia Nichita , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.