07 septembrie 2016, 15:30 Sport views 4797
Deţinuţii-fotbalişti au participat la un meci de minifotbal (Foto)
07 septembrie 2016, 15:30 Sport views 4797

Deţinuţii-fotbalişti au participat la un meci de minifotbal (Foto)

Ieri, 6 septembrie 2016, deţinuţii-fotbalişti ai Penitenciarului nr.4-Cricova au participat la un meci de minifotbal cu echipa Clubului de Fotbal „Lex Garant".

Potrivit DIP, meciul a avut loc în sala sportivă a instituţiei de detenţie şi a fost posibil datorită colaborării Penitenciarului nr.4-Cricova cu FC „Lex Garant".

Reprizele meciului s-au derulat cu multă dispoziţie, deţinuţii fiind foarte înflăcăraţi pe terenul de fotbal şi luptînd cu multă pasiune pentru orice gol marcat.

În rezultatul unei lupte oneste între echipe, a învins echipa de deţinuţi ai Penitenciarului nr.4-Cricova cu scorul de 9:5.

Meciul de fotbal a avut ca scop asigurarea procesului de resocializare a deţinuţilor prin prisma activităţilor sportive precum şi promovarea modului sănătos de viaţă a persoanelor aflate în detenţie.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

deținuți , meci , minifotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.