Arată noutățile începînd cu...

eye 3121 Vizualizări

Deţinuţii-fotbalişti au participat la un meci de minifotbal (Foto)


Ieri, 6 septembrie 2016, deţinuţii-fotbalişti ai Penitenciarului nr.4-Cricova au participat la un meci de minifotbal cu echipa Clubului de Fotbal „Lex Garant".

Potrivit DIP, meciul a avut loc în sala sportivă a instituţiei de detenţie şi a fost posibil datorită colaborării Penitenciarului nr.4-Cricova cu FC „Lex Garant".

Reprizele meciului s-au derulat cu multă dispoziţie, deţinuţii fiind foarte înflăcăraţi pe terenul de fotbal şi luptînd cu multă pasiune pentru orice gol marcat.

În rezultatul unei lupte oneste între echipe, a învins echipa de deţinuţi ai Penitenciarului nr.4-Cricova cu scorul de 9:5.

Meciul de fotbal a avut ca scop asigurarea procesului de resocializare a deţinuţilor prin prisma activităţilor sportive precum şi promovarea modului sănătos de viaţă a persoanelor aflate în detenţie.

Cuvinte cheie:

deținuți , meci , minifotbal

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cogîlniceni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
611 locuitori

Cogîlniceni este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul are o suprafaţă de circa 0.79 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.27 km. Cogîlniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Cogîlniceni este aşezat pe partea stîngă a rîuleţului Cogîlnic, de unde vine  şi numele localităţii. Cogîlniceni este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Rerzina şi la 73 km de Chișinău.

Citeşte mai departe