31 mai 2016, 10:15 Sport views 7845
Primul moldovean care a alergat ultramaratonul de 89 km din sudul Africii (Foto)
31 mai 2016, 10:15 Sport views 7845

Primul moldovean care a alergat ultramaratonul de 89 km din sudul Africii (Foto)

Acesta a alergat, duminică, 29 mai curent, la maratonul „Comrades Matathon" ce s-a desfășurat în provincia sud-africană KwaZulu Natal, devenind în acest mod primul moldovean care a participat la evenimentul respectiv.

Voloșin a alergat 89,13 km timp de 8 ore și 39 de minute, potrivit sporter.md. Moldoveanul a fost premiat cu medalia de bronz „Bill Rowan", ce este acordată celor ce au demonstrat un rezultat integrându-se în intervalul 7-9 ore.

„Mi se face pielea găină de la această atmosferă, muzică și asimilarea faptului că te afli la celălalt capăt al lumii, noaptea, înconjurat de africani și interpretând cântecul lor național, ca după 5 minute să te îndrepți în cea mai lungă călătorie din viața ta", a menționat Voloșin pentru sursa citată.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

maraton , sport , Africa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
387 locuitori

Coşeni este un sat din cadrul comunei Negurenii Vechi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 42 km de orașul Ungheni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 387 de oameni. Satul Coșeni a fost menționat documentar în anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.