25 februarie 2016, 14:47 Sport views 6143
Boxerul Veaceslav Gojan a susținut meciuri demonstrative
25 februarie 2016, 14:47 Sport views 6143

Boxerul Veaceslav Gojan a susținut meciuri demonstrative

Medaliatul olimpic la box, Veaceslav Gojan, campion european, a susținut ieri meciuri demonstrative împreună cu antrenorul său, Petru Caduc, în fața angajaților Departamentului Trupelor de Carabinieri (DTC).

Solicitat astăzi să comenteze faptul ca atare, Petru Caduc a declarat că întîlnirea a constituit o modalitate eficientă de a promova boxul, de a-i familiariza pe ostași, ofițeri cu procedee simple, elementare de apărare în caz de necesitate. "Cazurile cînd unii carabinieri sînt umiliți de cei certați cu ordinea publică, legea, din păcate, s-au înmulțit în ultimul timp, au fost consemnate în mai multe situații. Am dat astfel curs invitației conducerii DTC de a familiariza angajații, în primul rînd, cu procedee de apărare", a spus selecționerul, Antrenor Emerit al R. Moldova.

El a adăugat că antrenamentul prezentat nu va avea un caracter întîmplător, sporadic. "Vom veni cu regularitate în ospeție la carabinieri. Am aprobat, în acest context, un plan de acțiuni de durată. Asta chiar dacă sîntem foarte ocupați. Doar anul curent urmează să participăm la două turnee de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august).

Veaceslav Gojan este cel mai bun boxer moldovean din toate timpurile. El a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), distincția de aur la Campionatul European (Ankara, 2011). Performerul este angajat în echipa sportivă a DTC și are gradul de maior.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

box , meci , sport , carabinieri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
229 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Ungheni și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 229 de oameni. Satul Bulhac a fost întemeiat în anul 1891.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.