07 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1072
Horoscop pentru 8 noiembrie 2022
07 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1072

Horoscop pentru 8 noiembrie 2022

BERBEC

Deciziile privind investitiile, economiile sau alte aspecte financiare ar putea avea nevoie de atentia ta astazi. Nu intra in panica. Esti in starea de spirit potrivit pentru asta. Simtul tau de afacerist tale este la un nivel maxim, la fel ca si capacitatea ta de a te concentra asupra sarcinii la indemana. Intuitia joaca un rol puternic. Chiar daca nu ai chef, este important sa faci acest lucru. Maine s-ar putea sa nu fii la fel de concentrat ca si astazi.

TAUR

Emotiile provenite din experientele anterioare te pot determina sa iti asumi responsabilitati nejustificate, in special in ceea ce priveste membrii familiei. Acest lucru este in regula atata timp cat iti dai seama ca ceea ce faci este la fel de mult pentru tine ca pentru cealalta persoana. Indiferent de sarcinile pe care ti le asumi, iti poti permite sa eliberezi traume vechi si sa dai forma planurilor si ambitiilor tale.

GEMENI

Impresiile anterioare pe care poate nici nu le stii ti-ar putea imbunati capacitatea de a face fata problemelor practice astazi. S-ar putea sa trebuiasca sa te ocupi de unele acte cu privire la o solutie de un anumit fel. Gandurile si sentimentele celor mai apropiati sunt mai evidente decat de obicei. Poti sa iti adaptezi comportamentul fata de ei in consecinta. Petrece o seara linistita, alaturi de cei dragi. Nici nu va trebui sa vorbesti.

RAC

Stirile deranjante pe care le primesti de departe, poate prin telefon sau e-mail, te-ar putea trimite intr-un moment emotional. Exista o aura de incertitudine cu privire la ceea ce auzi si s-ar putea sa nu aiba sens. Inainte de a transmite stirile sau panica, asigura-te ca stii toate faptele. Avand in vedere acest lucru, meriti o seara distractiva.

LEU

Daca ai planificat o calatorie lunga pe calea aerului, astazi s-ar putea sa te indoiesti daca ar trebui sa continui cu planurile tale. Banii sau siguranta ar putea fi cauzele. Fii constient de faptul ca temerile tale pot fugi cu tine. Situatia poate fi mai sigura decat pare. S-ar putea sa doresti sa participi la un curs sau prelegere online, poate despre informatica sau alte tehnologii. Ca si in cazul planurilor de vacanta, incearca sa vezi acest lucru in mod obiectiv.

FECIOARĂ

O oportunitate brusca si neasteptata de a face o calatorie cu avionul ar putea veni in calea ta astazi. Acest lucru ar putea fi ceva ce ti-ai dorit sa faci multa vreme. Cu siguranta, aventura este in aer, desi ar putea fi o aventura mentala la fel de mult ca fizica. Unele informatii ar putea veni in calea ta si te catapulteaza intr-un nou si interesant domeniu de interes. Aceasta zi promite sa fie complet stimulanta.

BALANȚĂ

Un obiectiv de cariera pe care sperai sa-l atingi poate parea incert acum. S-ar putea sa te intrebi daca munca ta a fost degeaba. Nu gandi asa. Se intampla multe lucruri de care inca nu esti constient in culise. Cand vei auzi despre aceste evolutii, vei sti ca esti inca in cursa. Nu-ti pierde toata ziua gandindu-te la munca. Incearca sa te relaxezi. Maine s-ar putea sa se adune toate.

SCORPION

Desi situatia ta financiara pare sa fie in crestere, s-ar putea sa te simti totusi pesimist si indiferent in privinta banilor si a vietii in general. S-ar putea sa doresti sa iti calmezi nemultumirea cheltuind si consumand excesiv mancarea sau bautura sau ambele. Nu lasa acest sentiment sa-ti pare a fi ceva bun. Intalneste-te cu cativa prieteni daca este posibil si distreaza-te. Rasfata-te cu un mic lucru, fara a trece peste varf!

SĂGETĂTOR

Daca esti in preajma unor oameni negativi, s-ar putea sa iei din neatentie aceste obiceiuri. Fii atent la asociatii tai, pentru ca vei constata ca altii te judeca in functie de compania pe care o tii, mai ales daca incepi sa vorbesti ca ei. Asigura-te ca pastrezi o atitudine respectuoasa si maniere adecvate, indiferent de cine este in compania ta.

CAPRICORN

Disciplina si un plan solid sunt prietenii tai astazi. Incetineste-ti abordarea si ia in considerare consecintele actiunilor tale. Acesta este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut si sa elaborezi un plan pentru ca acest lucru sa se intample. Exista o neliniste in aer care te-ar putea determina sa actionezi in graba. Nu uita de vechea zicala care spune ca graba strica treaba. Aceasta este o lectie importanta.

VĂRSĂTOR

Abilitatea ta unica de a comunica cu multe grupuri si personalitati diferite va fi extrem de importanta astazi pentru a mentine o punte intre taberele in razboi. Pastreaza lucrurile in miscare si incearca sa nu lasi situatia sa stagneze. Daca conversatia se transforma intr-una dezlantuita si furioasa, este in interesul tau sa o opresti imediat. Nu iti fie frica sa te intensifici si sa iei un rol de conducere.

PEȘTI

Uneori, stilul tau de comunicare spune mai mult oamenilor decat cuvintele pe care le rostesti. Fii atent la atitudinea pe care o ai si fii foarte atent la modul in care vorbesti pentru ca exista un risc mic de a face o prima impresie proasta daca esti lipsit de griji fata de limbajul corpului. Daca poti sa depui efortul suplimentar pentru a sta in picioare, sa zambesti si sa asculti cu atentie, vei naviga cu usurinta chiar si prin cele mai dificile conversatii.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
22 locuitori

Lelina este un sat din cadrul comunei Salcia, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 19 km de orașul Șoldănești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 22 de oameni. Satul Lelina a fost întemeiat în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.