06 iulie 2022, 17:25 Caleidoscop views 1433
Ai o întrebare juridică? Găsește răspuns gratuit online pe Poșta primarului
06 iulie 2022, 17:25 Caleidoscop views 1433

Ai o întrebare juridică? Găsește răspuns gratuit online pe Poșta primarului

Indiferent de domeniul nostru de activitate, pentru o mai bună funcționare și înțelegere, avem nevoie de un minim bagaj de cunoștințe în domeniul juridic. Însă ce facem atunci când competențele noastre profesionale sunt departe de acest domeniu, iar activitățile zilnice din cadrul companiei sau instituției în care activăm nu ne mai lasă timp liber pentru studierea unei noi ramuri?

Portalul “Poșta Primarului” a fost gândit și format astfel încât să poți accesa informațiile ce țin de cadrul legislativ de care ai nevoie. Portalul îți poate oferi răspunsuri eficiente în timp redus, iar acest lucru reduce considerabil timpul petrecut în rezolvarea unei sarcini și prin urmare sporește considerabil eficiența.

Funcționarea autorităților publice locale ține exclusiv de informarea lor corespunzătoare, la zi, cu tot ce ține de cadrul juridic: legi, hotărâri de Guvern și ale organelor administrației publice centrale (ministere, subdiviziuni, autorități), precum și multiple regulamente locale. Pentru acest scop a fost creat Poșta Primarului, un portal de informare ce oferă răspunsuri în domeniul juridic și nu numai. Doar accesează pagina primarie.halleykm.md și beneficiază de o veritabilă consultație juridică oferită de totalitatea de informații utile publicate pe acest portal.

Portalul vine în ajutorul autorităților publice locale ale Republicii Moldova cu un spectru larg de informații din cele mai diverse domenii, comerț, educație, cultură, turism și sport, legislația Republicii Moldova în domeniul funciar, urbanism și amenajare a teritoriului, mediu și sănătate publică, licitații, contracte, granturi, fonduri europene, servicii sociale, precum și alte domenii de interes pentru personalul din autoritățile administrației publice. Anume de aici tot personalul APL poate obține informații privind cele mai frecvente întrebări și răspunsuri juridice din varii domenii de interes, precum și noutățile juridice zilnice, săptămânale sau lunare.

Portalul Poșta Primarului are o abordare inovatoare din punct de vedere juridic și tehnologic angajându-se să respecte standarde de cea mai înaltă calitate. Datorită abordării inovatoare a managementului precum și a utilizării tehnologiei, site-ul primarie.halleykm.md îți poate oferi exact ceea ce cauți: asistență juridică promptă, sofisticată și în cel mai accesibil mod.

Acest portal reprezintă  o inițiativă demarată încă din 2019 și ajunsă câțiva ani mai târziu singura platformă cu cele mai complete informații de ordin juridic din Republica Moldova, destinate autorităților publice locale. EXPERIENȚĂ, SERIOZITATE ȘI COMPETENȚĂ! Acestea sunt valorile care au stat la baza înființării acestui portal, precum și motorul dezvoltării ulterioare a APL.

Încă de când a luat ființă, acest portal a reprezentat un ajutor de nădejde pentru pentru tot personalul din cadrul autorităților publice locale, care se confruntau cu problema înțelegerii depline a normelor juridice necesare în activitatea zilnică.

Poșta Primarului oferă instrumente și soluții practice pentru o activitate administrativă eficientă a autorităților locale și acoperă toate domeniile de competență ale acestora. Informațiile găsite vă vor ajuta ulterior la stabilirea relațiilor armonioase cu cetățenii, dezvoltarea proiectelor îndrăznețe, cât și la oferirea unei calități  înalte a serviciilor oferite cetățenilor într-un timp restrâns. Utilizarea paginii vă poate oferi posibilitatea de a face față într-un mod operativ și sigur, tuturor sarcinilor zilnice.

Accesează pagina primarie.halleykm.md ori de câte ori ai nevoie și fii la curent cu toate serviciile și informațiile cu privire la activitatea zilnică a APL, modificări legislative, jurisprudență, comunicate de presă și formulare pentru a garanta un serviciu profesional de nivel înalt, accesibil și rapid, capabil să înfrunte fiecare situație.

Cu Poșta primarului, ești puternic – ești informat!

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1945
Populația:
14277 locuitori
Logo

Codru este un oraş din municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 14277 de oameni Chișinău și a fost înființată în anul 1945.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.