05 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1608
Horoscopul pentru 6 iulie 2022
Foto: mixnews.lv
05 iulie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1608

Horoscopul pentru 6 iulie 2022

BERBEC

Menținerea echilibrului ar putea să nu fie cea mai ușoară sarcina astăzi, dar dacă cineva o poate face, acela eșți tu. S-ar putea să descoperi că părerile puternice ale altora apar în calea ta și îți provoacă ego-ul. Ai o mulțime de muniție în arsenalul tău și vei descoperi că poți învață destul de multe acceptînd această provocare și angajîndu-te într-o dezbatere aprinsă. Ai încredere în ține.

TAUR

Dorința este numele jocului pentru ține astăzi. Dacă vrei un lucru, îl poți obține, dar nu va veni ușor. Premiul va merge la persoană care își dorește cel mai mult. Arată-le oamenilor din jurul tău cît de multe poți realiza. Îi vei impresiona pe ceilalți cu puterea și determinarea ta incredibilă. Nu ceda.

GEMENI

Ziua de astăzi va fi că și cum ai juca un joc pe terenul tău de acasă. Ai fani care te susțîn și cunoșți teritoriul. Profită de micile lucruri pe care le ai pentru ține. Există o forță dramatică la lucru care poate fi neregulată, dar extrem de puternică atîta timp cît poți menține controlul. Rămîi concentrat pe obiectivele tale. Adevărată fericire este aproape!

RAC

Cere ajutorul altora astăzi și vei descoperi că schimbul de informații este cheia pentru a găși ultimele piese de puzzle. Este important și necesar să faci lucrurile pe cont propriu. La un moment dat trebuie să realizezi că următorul pas major necesită o anumită cantitate de aport din partea altora. Adună date și aplică-le situației tale. Nu deveni o povara pentru alții.

LEU

Această este o zi excelență pentru ține, așa că trăiește-o! Ego-ul tău este puternic și lucrurile frumoase vin spre ține în general. Ar trebui să te bucuri de o bună dispoziție care să atragă oameni și situații favorabile. Nu există practic nicio limita pentru extinderea acestei zile. Un lucru la care trebuie să fii atent, totuși, este să nu devii prea arogant. Fii mîndru, dar nu detestabil.

FECIOARĂ

Emoțiile tale pot fi puțîn neregulate și ar putea fi greu pentru ține să te concentrezi pe ceva astăzi. Lucrurile continuă să se schimbe de la un subiect la altul cu o rezoluție redusă. Alte persoane nu sînt predispuse să fie foarte simpatice cu sentimentele tale, așa că nu te aștepta să fie toți de acord cu ține. Te vei pregăți doar pentru dezamăgire. Este o zi mai bună să te concentrezi pe cap mai degrabă decît pe inima.

BALANȚĂ

Există o rafală suplimentară de vînt care îți umflă pînzele astăzi, așa că asigura-te că ai ambele mîini pe cîrma. Indiferent de direcția în care te îndrepți, este direcția în care vei merge. Odată ce porneșți pe cursul tău , îți va fi dificil să îți reajustezi poziția, așa că asigura-te că busola este reglată corect. Continuă călătoria cu viteză maximă.

SCORPION

Energia zilei este neregulată și eșți predispus să sări peste tot. Nu îți fă griji că încerci să îți întăreșți orice plan în acest moment. S-ar putea să simți că încerci să apuci un peste alunecos. Dacă acesta este cazul, nu îți fă griji. Lasă peștii să înoate deocamdată și relaxează-te. Poți prinde oricînd unul mai tîrziu, dacă este necesar.

SĂGETĂTOR

Ridică-te și pornește astăzi spre locurile la care ai visat. Nu ai timp de pierdut. Mintea ta rapidă va fi ocupată cu multe sarcini, dar asta ți se potrivește foarte bine. Eșți bine echipat pentru a face față numeroaselor situații frenetice care pot apărea. Există o mare putere în emoțiile tale pe care o poți folosi pentru a te conecta cu ceilalți și a-ti comunica gîndurile într-un mod sănătos.

CAPRICORN

Inima ta poate experimenta unele fluctuații sălbatice astăzi și poate părea că emoțiile tale sînt într-un tren deraiat de pe șînă. Cel mai bun lucru de făcut este să stai singur și să scrii. Compune o scrisoare, un cîntec sau scrie pe o foaie de jurnal. Vei descoperi că eșți mult mai puțîn confuz decît credeai. Cînd ai îndoieli, consulta pe cineva în care ai încredere. Mergi cu instinctele tale.

VĂRSĂTOR

Dintr-o dată lucrurile ce vin spre ține astăzi îți provoacă o mare durere de cap. Drama crește și nu eșți sigur dacă îți poți aminti toate replicile. Fă lucrurile pas cu pas și tratează problemele pe măsură ce apar. Dacă le depășești, s-ar putea să fii copleșit de ceea ce te temi că va fi o situație mai descurajantă decît poți face față.

PEȘTI

O mare atenție se va concentra asupra emoțiilor tale astăzi, deși a fi centrat în sine va fi o provocare. S-ar putea să te simți că un yo-yo la cheremul mîinii altcuiva. Încearcă să nu cazi pradă victimizării. Protejează-te chiar dacă înseamnă că alții sînt susceptibili să se supere. Eșți responsabil pentru sentimentele tale și ale nimănui altcuiva.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1975 locuitori

Tartaul este un sat şi comună din raionul Cantemir. Tartaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1975 de oameni. Satul Tartaul a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.