29 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1636
Horoscopul pentru 30 iunie 2022
29 iunie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1636

Horoscopul pentru 30 iunie 2022

BERBEC

In aceasta zi exista posibilitatea ca din cauza unei neatentii sa pierzi o suma de bani. Starea ta de agitatie te va face sa ridici tonul la anumite persoane ceea ce va duce la anumite discutii contradictorii. Daca nu iti pastrezi calmul, risti sa te certi cu cei mai buni prieteni. Fii atent la ceea ce faci in aceasta zi!

TAUR

O cursa de inspiratie creativa te-ar putea indeparta temporar de viata ta sociala de astazi. La un moment dat, ai putea lucra ca si cum nu ar veni ziua de maine, probabil ingrijorandu-te ca vei uita ce ai de facut daca nu vei obtine totul acum. Nu are rost sa-ti spui sa incetinesti. Asigura-te ca pastrezi suficiente gustari la indemana si faci pauze ocazionale. Munceste din greu si vei avea noroc!

GEMENI

Poate doresti sa remediezi fiecare situatie discutand despre lucruri sau luand parte la un anumit fel de actiune. Ai grija sa nu faci miscari bruste inainte de a intelege cu adevarat ceea ce simti. Intr-o clipa s-ar putea sa fii plin de exuberanta si gata sa te lansezi intr-un nou proiect, dar odata ce inaintezi, iti poti da seama ca acesta nu este cel mai bun moment pentru a merge mai departe.

RAC

Aceasta este una dintre acele zile in care vei merge pe jos si dintr-o data auzi un interpret de strada cantand muzica. Picioarele tale pot incep sa se miste si vei ajunge sa dansezi. Te gasesti bajbaind pe marginea drumului. O data ce incepi, iti poate fi greu sa te opresti. Lasa de inteles ca esti de acord!

LEU

Un lucru este sa fii prieten si altul este sa hranesti ego-ul cuiva doar pentru a-l face fericit. Asigura-te ca nu spui minciuni cuiva doar pentru ca stii ca asta vrea sa auda. Un prieten adevarat este cineva care este onest in orice moment, chiar daca asta ar inseamna ca poti rani temporar sentimentele acelei persoane.

FECIOARĂ

Astazi ai putea strategiza modalitati de a castiga cativa bani in plus pentru a te pregati sa mergi mai departe cu viata si ambitiile tale. Acest lucru ar putea fi facut impreuna cu celalalt partener sau cu unii prieteni apropiati. Navigarea prin magazinele online poate duce la achizitii impulsive, precum unele cadouri. Seara, planifica-ti ceva timp singur cu partenerul tau sau mergi la aplicatia ta preferata de intalniri si cauta una daca esti singur.

BALANȚĂ

La locul de munca vei avea de participat la o sedinta neanuntata. Exista posibilitatea ca in urma acestei sedinte, sa fii promovat si sa fii nevoit sa iti schimbi lucrurile in alt birou. Ai grija cui ii ceri ajutorul in aceasta zi deoarece sunt multe persoane invidioase ce vor incerca sa te saboteze. Fii cu bagare de seama in tot ceea ce faci.

SCORPION

Incepe ziua cu niste yoga si apoi continua cu niste meditatii pentru a te ajuta sa iti cureti mintea. Intinde-ti corpul si fa in asa fel incat sa te relaxezi. Inainte de a continua cu rutina ta zgomotoasa, profita de orice ocazie pentru a iti mentine o stare linistita si senina in timp ce iti propui obiectivele acestei zile.

SĂGETĂTOR

Relatia cu partenerul de viata trece prin cateva momente mai dificile. Vor exista mai multe reprosuri si cuvinte taioase intre voi, dar ar fi bine sa incerci sa atenuezi orice conflict. Lasa orgoliul la o parte si incearca sa afli de ce relatia dintre voi este atat de tensionata.

CAPRICORN

Vei arata calibru remarcabil in gestionarea responsabilitatilor care ti s-au dat. Daca participi la o competitie, este probabil sa fii cu mult inaintea celorlalti. Cei implicati in afaceri pot astepta cu nerabdare o zi extrem de profitabila. In linii mari, ziua te va tine fericit.

VĂRSĂTOR

Cineva apropiat care iti datoreaza bani ar putea sa apara brusc si sa iti ramburseze tot. Aceasta ar putea fi o surpriza, dar vei fi bucuros sa o obtii. Poate doresti sa scapi de o parte din asta luand un prieten la pranz sau cumparand cuiva un cadou. Unele vise frumoase ar putea sa iti bantuie somnul in aceasta seara, poate pana la punctul in care te simti frustrat cand te trezesti. Scrie-le. Spune ceva despre tine.

PEȘTI

La locul de munca risti sa te certi cu un coleg din cauza unor activitati intarziate. Ai grija de felul in care te manifesti deoarece risti sa fii auzit de sefi si penalizat. Incearca sa fii rabdator cu cei din jur si vei avea doar de castigat.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
2709 locuitori

Antoneşti este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Antoneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Ștefan Vodă și la 114 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 2709 oameni. Satul Antoneşti a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.