26 mai 2022, 19:00 Caleidoscop views 1606
Horoscopul pentru 27 mai 2022
Foto: tv.ua
26 mai 2022, 19:00 Caleidoscop views 1606

Horoscopul pentru 27 mai 2022

BERBEC

Lucrurile care au fost nepotrivite in viata ta ar trebui sa inceapa sa revina la normal. Vestea proasta este ca poate dura ceva timp pentru ca pendulul sa revina la punctul optim. Vestea buna este ca aceasta schimbare va avea loc in curand. Va fi o schimbare treptata, dar te afli intr-un punct esential in care iti poti pune ochii pe exact ceea ce iti doresti.

TAUR

Tensiunea din jur va incepe sa scada astazi, imediat dupa ce va atinge punctul maxim. Este o pauza acum, si vei descoperi ca lucrurile sunt pe cale sa se redreseze considerabil. Schimbarea care se intampla in tine este profunda. Chiar daca s-ar putea sa nu-i observi efectele dintr-o data, ar trebui sa ai incredere ca lucrurile vor veni in cale pe masura ce trece timpul.

GEMENI

Este posibil sa fi fost angajat intr-o lupta cu faptele in ultima vreme. Poate ca noi informatii te-au fortat sa faci un pas inapoi in timp ce te gandesti la urmatoarea miscare din planul tau de joc. Timpul de cercetare s-a terminat si acum trebuie sa revii in joc cu toata forta. Cand vine vorba de probleme delicate cu privire la proprietatea altor persoane, ar trebui sa te asiguri ca esti respectuos in orice moment.

RAC

Obiectivele care ar fi parut de neatins in trecutul recent incep in sfarsit sa para tangibile. S-ar putea sa-ti fi neglijat visele pentru ca pareau sa te indeparteze de ceea ce vroiai cu adevarat. Ai incredere in tine si vei vedea ca norocul tau incepe sa se schimbe. Ai rabdare si vei descoperi ca pana si cele mai salbatice fantezii ale tale vor incepe sa se implineasca.

LEU

Poate ca ti-a fost greu sa lansezi proiecte personale pe termen lung in ultima vreme. Ziua de astazi marcheaza un punct de plecare critic pentru atingerea obiectivelor tale. Poate ca a existat o confuzie sau intarziere in acest domeniu. Vei descoperi ca lucrurile devin dintr-o data mult mai clare. Continua cu proiectele pe care le-ai amanat pentru ca erau prea frustrante pentru a le face fata.

FECIOARĂ

Scutura-te de praful din ultimele saptamani si lasa-ti confuzia in urma. Imaginatia ta extraordinara si capacitatea creativa au ramas blocate in ultima vreme, deoarece poate nu stiai cum sa le canalizezi cel mai bine. Poate ca au fost folosite negativ, ceea ce a dus la consecinte in anumite domenii ale vietii tale. Vestea buna este ca lucrurile se schimba. Ar trebui sa faci un efort constient pentru a reorienta aceasta creativitate intr-o directie pozitiva.

BALANȚĂ

Scutura-te de praful din ultimele saptamani si lasa-ti confuzia in urma. Imaginatia ta extraordinara si capacitatea creativa au ramas blocate in ultima vreme, deoarece poate nu stiai cum sa le canalizezi cel mai bine. Poate ca au fost folosite negativ, ceea ce a dus la consecinte in anumite domenii ale vietii tale. Vestea buna este ca lucrurile se schimba. Ar trebui sa faci un efort constient pentru a reorienta aceasta creativitate intr-o directie pozitiva.

SCORPION

Parti din viata ta care s-ar putea sa fi luat recent o intorsatura inapoi, revin acum pe drumul cel bun. Ar trebui sa descoperi ca proiectele mari care implica electricitate, gadgeturi sau orice piese mecanice vor fi in sfarsit favorizate acum. Ai rabdare, pentru ca schimbarea energiei de astazi poate fi subtila. Ar trebui sa incepi sa simti aceasta crestere a miscarii inainte si mai mult in urmatoarele cateva saptamani.

SĂGETĂTOR

Problemele care implica moda vor incepe incet sa ia o intorsatura intr-o directie pozitiva astazi. S-ar putea sa descoperi ca aceste lucruri au fost oarecum ascunse in ultima vreme, sau cel putin dezvoltarea lor a fost mai mult inapoi decat inainte. Vestea buna este ca valul se intoarce. Ar trebui sa observi in urmatoarele cateva saptamani ca lucrurile revin pe drumul cel bun.

CAPRICORN

S-ar putea sa-ti fi pierdut increderea in visele si fanteziile tale in ultima vreme. Acum este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce iti doresti si sa mergi inainte cu incredere. Ai facut destule reflectii si revizuiri si este timpul sa implementezi si sa creezi. Viseaza in continuare si nu-i lasa pe altii sa stea in calea progresului tau. Schimbarea de astazi poate fi subtila, dar ar trebui sa indice o navigare lina pentru urmatoarele cateva saptamani.

VĂRSĂTOR

Opozitia recenta care sta in calea obiectivelor pe termen lung este probabil sa se usureze putin astazi. Situatiile in jurul acestor probleme ar trebui sa devina mai clare si ar trebui sa ai o idee mai buna despre ceea cu ce te confrunti mai exact. Vei descoperi ca acesta este un moment foarte culminant pentru tine intr-un numar mare de moduri. Acum vei incepe sa culegi recompensele a ceea ce ai semanat.

PEȘTI

Este timpul sa iti revizuiesti visele si fanteziile. S-ar putea sa le fi neglijat in ultima vreme. Poate ca lucrurile la care ai lucrat nu s-au derulat exact asa cum ai sperat. Vestea buna este ca lucrurile ar trebui sa se intoarca in favoarea ta incepand de astazi. Preia controlul asupra viselor tale si vei descoperi ca le poti face sa mearga din nou inainte.

Sursa: newsler.ru

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1471
Populația:
915 locuitori

Băxani este un sat şi comună din raionul Soroca. Băxani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 17 km de oraşul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 915 oameni. Satul Băxani a fost menționat documentar în anul 1471.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.