30 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2789
Horoscopul pentru 31 decembrie 2021
30 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2789

Horoscopul pentru 31 decembrie 2021

BERBEC

Se pare ca ziua de astazi nu este o zi potrivita pentru a face anumite promisiuni deoarece nu esti capabil sa le respecti. Incearca sa iti ocupi timpul cu unele activitati creative pe care stii ca le poti practica in aer liber. Exista posibilitatea sa fii putin mai sensibil si sa fii deranjat de ceea ce se intampla in jurul tau. Poate ar fi bine sa incerci sa te relaxezi alaturi de persoanele dragi.

TAUR

In aceasta zi vei avea ocazia sa te reintalnesti cu un vechi prieten. Aceasta intalnire te va binedispune, mai ales atunci cand iti va destainui micile lui secrete ce l-au ajutat sa se afirme pe plan financiar. Exista posibilitatea sa fii tentat sa incerci si tu sa iti deschizi sau sa te asociezi intr-o noua afacere. Incearca totusi sa nu te grabesti in semnarea unor documente si sa analizezi cu atentie toate avantajele dar si dezavantajele afacerii.

GEMENI

Te vei dedica unor sentimente nelinistitoare ale unui prieten care locuieste departe? Poate te intrebi daca este ceva in neregula in viata acestei persoane. Poate ca ar fi bine sa iti suni prietenul. Probabil vei descoperi ca orice il tulbura este minor si ca nimic nu poate fi tratat. Oricum, iti va prinde bine sa vorbesti cu el !

RAC

Aceasta nu este o zi buna pentru a te intalni cu partenerul tau romantic, sau chiar pentru a vorbi la telefon. Tine-ti din scurt conversatiile si fa aranjamentele necesare pentru a te intalni in cateva zile. Prietenul tau ar putea fi intr-o stare de spirit foarte agitata si s-ar putea simti jignit la o remarca nevinovata din partea ta. Acest lucru ar putea provoca o cearta neplacuta. Fii rabdator!

LEU

Iubirea este in aer pentru tine. Vei fi rasplatit frumos pentru ca ai atat de multe lucruri de oferit. Raspandeste-ti iubirea peste tot. Sari din loc in loc si din persoana in persoana, primind zambete de placere. Lasa-ti grijile deoparte. Ai toate motivele pentru a fi fericit. Rasul te tine tanar.

FECIOARĂ

Abordarea ta ar putea sa nu atraga atata atentia pe care ti-o doresti. Nu incerca sa obtii ceva care nu functioneaza. Insistand ca ceva trebuie facut in felul tau, iti vei crea doar dusmani si blocaje in orice sarcina pe care incerci sa o indeplinesti. O abordare atenta, constienta, rezervata va castiga astazi.

BALANȚĂ

Toata lumea stie ca nimic nu te poate opri cand esti hotarat sa obtii ceva. Atata timp cat astazi alti oameni sunt de partea ta, vei fi uimit de toate lucrurile pe care le poti realiza. Dar nu te bucura prea mult, pentru ca este timpul sa te ocupi de acele sarcini nefericite de care nimeni nu vrea sa se ocupe. Este posibil sa ai nevoie de ajutorul altor persoane pentru a le duce la bun sfarsit.

SCORPION

Astazi copiii sunt evidentiati, fie al tau, fie al altcuiva. Ai putea fi intr-una din profesiile care se ocupa de vindecare. Daca esti asistent medical sau medic, este posibil sa ai ocazia sa faci o diferenta mare in viata unuia dintre pacientii tai. Daca esti parinte, vezi daca poti petrece timp suplimentar cu copiii. Veti beneficia cu totii de un timp de calitate impreuna.

SĂGETĂTOR

Daca nu simti ca castigi suficienti bani, acesta este momentul sa faci ceva in acest sens. Esti sigur ca faci tot ce poti pentru a castiga cat mai mult posibil? Poate ca ai vrut sa iti schimbi locul de munca de ceva timp, dar ceva te retine. Tu ce crezi? Incearca sa iti dai seama.

CAPRICORN

S-ar putea sa nu ai chef sa faci nimic astazi. Daca cineva te provoaca, spune tot ceea ce simti. Probabil vei putea castiga orice lupta cu cuvintele tale. Incearca rationamentul sensibil in loc de lupta deschisa. Asculta cu atentie preocuparile partii opuse si fa miscarile in consecinta. Acesta nu este un concurs. Este o conversatie intre prieteni.

VĂRSĂTOR

In decursul acestei zile vei fi nevoit sa iei anumite masuri cu privire la viata ta personala. Simti ca nu mai ai timp pentru tine si te gandesti sa iti organizezi sarcinile astfel incat sa le observi pe cele la care poti renunta. Te simti sufocat de atatea responsabilitati si esti tentat sa lasi totul si sa pleci la cumparaturi, la un restaurant sau la un coafor. Orice ai face, incearca sa te distrezi.

PEȘTI

Daca nu esti de acord cu ceea ce face grupul astazi, nu trebuie neaparat sa te inscrii. Castiga-ti respectul in felul tau, nu obligandu-te intr-o matrita pe care nu o suporti. Mentine-ti integritatea si actioneaza cu incredere. Daca esti increzator in actiunile tale, altii isi vor pune increderea in tine. Nu iti compromite convingerile.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
690 locuitori

Grinăuţi-Raia este un sat din cadrul comunei Grinăuţi-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 690 de oameni. Satul Grinăuți-Raia a fost atestat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.