28 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2932
Horoscopul pentru 29 decembrie 2021
28 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2932

Horoscopul pentru 29 decembrie 2021

BERBEC

Succesele recente nu te-au facut sa te simti odihnit. Mai degraba si cel mai probabil vei avea mai mult de munca si vei fi nevoit sa lucrezi din greu. Astazi s-ar putea sa petreci o perioada de timp cautand unele optiuni pentru imbunatatirea starii socio-economice. Partenerii de afaceri vor putea sa te inspire cu unele idei.

TAUR

Partenerul tau de viata incearca sa te faca sa zambesti astfel incat sa uiti de problemele intampinate in ultimele zile. Vizita unor amici te va binedispune si vei fi capabil sa faceti ceva impreuna. Un telefon de la un coleg te va anunta ca esti pe cale sa primesti un bonus financiar in urmatoarele zile.

GEMENI

Puteti revedea intr-o maniera mai putin asteptata o persoana care apartine trecutului dumeavoastra. Veti petrece ceva timp impreuna si asta va va lasa melanconic si foarte confuz. Vei primi propuneri bune pentru un nou loc de munca. In caz ca ai unele retineri cu privire la deciziile pe care trebuie sa le iei, cere parerea unor persoane mai experimentate.

RAC

In urma unei intalniri de afaceri sau a unui eveniment social, ai putea sa intalnesti unele cunostinte iar relatia cu aceste persoane se poate schimba brusc. Este posibil sa fii felicitat de colegi pentru felul in care ai reusit sa rezolvi unele probleme aparute la locul de munca. Sefii vor fi multumiti de ideile tale creative si iti vor sugera sa te ocupi si de alte proiecte importante. Exista posibilitatea ca aceasta oportunitate sa vina si cu o marire de salariu sau un bonus financiar.

LEU

Stresul acumulat si conflictele din ultima vreme in cadrul unui parteneriat de afaceri sau creativ te-ar putea face sa te gandesti la ideea de a pune capat acestei afaceri. Nu lua deciziile chiar in aceasta zi. Mai bine ai mai astepta o zi sau doua in care sa te gandesti bine la decizia pe care o vei lua. Exista posibilitatea sa fie doar o situatie temporara. Daca vei rupe acest parteneriat vei putea regreta mai tarziu.

FECIOARĂ

O zi precum cea de atazi ar trebui sa demonstreze un mic adevar, ca oamenii sunt predispusi sa pastreze in memorie de cele mai multe ori doar amintirile frumoase. Vei fi plin de energie, speranta si optimism in ceea ce priveste viitorul tau. Intrebarea este, cum ai de gand sa consumi aceasta energie? Ai putea merge in multe directii diferite pana vei reusi sa alegi un anumit proiect.

BALANȚĂ

Exista unele persoane care nu vor aprecia ideile tale si nu vor fi de acord cu deciziile pe care le vei luat. Vei dori sa faci unele schimbari in locuinta sau vei vrea sa faci unele activitati noi. Partenerul de viata te va ruga sa il ajuti sa faca unele schimbari ce pe tine nu te vor prea incanta. Evita sa semnezi unele documente oficiale.

SCORPION

Chiar daca esti multumit de cariera ta, esti gata sa faci o noua schimbare in viata ta. Acesta este momentul potrivit sa iei in considerare aderarea la un anumit grup. Exista o multime de diversiuni pentru a putea sa iti ocupi timpul cu ceea ce iti place sa faci. Exista posibilitatea sa iti faci noi prieteni care te vor ajuta sa finalizezi unele proiecte.

SĂGETĂTOR

Un apel telefonic de la un prieten sau un partener de afaceri ti-ar putea face o surpriza palpitanta in aceasta zi. Un eveniment pe care il asteptai de ceva timp se pare ca a fost anulat. Aceasta stire te-ar putea face sa petreci mai mult timp la telefon sau sa cauti informatiile necesare pe calculator. Vei fi destul de bucuros ca s-a amanat si ca nu esti nevoit sa iti petreci timpul la acea intrunire.

CAPRICORN

De obicei ai tendinta de a trimite pe cineva sa vorbeasca cu alte persoane. Cu toate acestea, astazi te vei simti mai reticent decat de obicei si vei fi predispus sa asculti pe ceilalti in loc sa vorbesti. Exista posibilitatea sa te simti putin deprimat sau ingrijorat. Nu iti fa griji si priveste ca pe o oportunitate de a auzi ceea ce spun ceilalti. Maine vei fi tu insuti.

VĂRSĂTOR

Lasa partea ta copilareasca sa iasa si sa se joace astazi. Visele tale sunt in vigoare astfel incat sa poti sa le conduci. Bucura-te de conversatiile placute cu prietenii despre cele mai recente filme sau romane. S-ar putea sa iti doresti sa mergi la cumparaturi sau sa iti schimbi tunsoarea. Aceasta este o zi buna pentru a iti imbunatati aspectul general.

PEȘTI

Extinderea orizonturilor este cheia pentru ziua de astazi. Informatiile primite din tari straine ar putea avea un iz de divertisment si iti va surade ideea de a calatori in acele locuri. Probabil esti curios cu privire la diferite culturi, idei si perspective. Chiar daca ai vrea, ar fi bine sa nu iti faci planuri de calatorii in aceasta zi.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
1185 locuitori

Temeleuţi este un sat şi comună din raionul Floreşti. Localitatea Temeleuţi este situată la distanța de 28 km de orașul Florești și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1185 de oameni. Satul Temeleuți este menționat documentar în anul 1651.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.