27 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1984
Horoscopul pentru 28 decembrie 2021
27 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1984

Horoscopul pentru 28 decembrie 2021

BERBEC

S-ar putea sa te trezesti in aceasta dimineata si sa decizi ca casa ta este o epava totala. Dorinta de a-ti petrece ziua curatand si imprastiind lucrurile prin casa s-ar putea dovedi aproape obsesiva. Fa ceea ce trebuie sa faci, dar nu te lasa atat de prins incat sa uiti de imaginea de ansamblu. Orice ai face astazi, priveste-l in perspectiva sa corecta. Lumea nu se va sfarsi daca casa ta nu este perfect curata.

TAUR

Este posibil sa te fi asteptat la niste bani in ultimele zile, iar astazi ar putea ajunge in cele din urma. Intarzierile in atingerea obiectivelor tale sunt terminate pentru moment. Daca ai un proiect pe care ai incercat sa-l finalizezi, aceasta este ziua in care sa o faci, mai ales daca implica acte. Cu toate acestea, nu este ziua potrivita pentru a concura cu cineva. Simtul tau de cooperare este prea puternic.

GEMENI

Nu este ziua potrivita pentru a planifica o calatorie cu avionul. Tot ceea ce poate merge prost cu o astfel de calatorie va fi – intarzieri, pierderea bagajelor, colegi de scaun rautaciosi sau enervanti. Daca ai un zbor planificat pentru astazi, schimba-l pentru o alta data , daca este posibil. De asemenea, aceasta nu este o zi buna pentru a lua parte la un curs online, deoarece atentia ta ar putea fi neobisnuit de scurta. Ce poti face? Relaxeaza-te, citeste , navigheaza pe Internet. O multime de informatii interesante ti-ar putea starni curiozitatea.

RAC

Aceasta ar putea fi o zi confuza pentru tine. Problemele financiare ar putea fi complicate de erori de calculator sau de esecuri in comunicare. Totusi, continua sa faci orice pentru a incerca sa indrepti tot ceea ce poate fi indreptat. O oportunitate de a participa la un proiect pe care nu l-ai incercat vreodata te poate face sa te indoiesti de abilitatile tale. Crede in tine si apoi mergi inainte. Exista o prima data pentru toate!

LEU

Calatoriile scurte in cartierul tau, probabil legate de un grup cu care esti asociat, ti-ar putea ocupa o mare parte din timp astazi. Ai putea primi e-mailuri sau apeluri fascinante si stimulante. Cartile si articolele din reviste ar putea furniza informatii care te trimit intr-o anumita directie. Noteaza-ti ideile! Vei dori sa ti le amintesti pe toate.

FECIOARĂ

Planuiesti sa faci ceva special pentru oamenii cu care locuiesti in aceasta seara? Daca da, s-ar putea sa fii putin ingrijorat de ceea ce ar putea crede despre abilitatile tale de bucatar, gazda etc. Nu pierde timpul ingrijorandu-te. Este posibil ca toata lumea sa aiba o seara memorabila. Fa tot posibilul sa fii sinele tau jovial obisnuit si distreaza-te.

BALANȚĂ

In mod normal, nu tinzi catre frugalitate, dar astazi poti abuza putin cu cheltuielile tale. Poti dori sa scapi de frustrarea acumulata zilele astea prin dobandirea de noi bunuri. Acest lucru este bun pana la un anumit punct. Rasfata-te, dar ai grija sa limitezi cumpararea impulsiva. Nu vrei sa pierzi maine timpul ducand articolele nedorite inapoi la magazin.

SCORPION

Este posibil sa fii in continuare la un nivel ridicat fata de ultimele doua saptamani. Cu siguranta vei fi tentat sa lasi vremurile bune sa continue sa ruleze. Gandeste-te la modalitatile pe care le poti mentine ruland, mentinand totusi o judecata buna. Nu lasa lucrurile sa scape prea mult de sub control astazi. Este important sa mentii un pic de stabilitate in orice moment.

SĂGETĂTOR

Indecizia ar putea fi cel mai mare dusman al tau astazi. Tonul general al zilei este apt sa fie destul de exploziv, intrucat sentimentul de restrictie si disciplina intra in conflict cu nevoia de a lupta si de a cuceri. S-ar putea sa descoperi ca atitudinea ta placuta, usoara, este exact ceea ce te salveaza intr-o zi ca aceasta. Lasa-te jos si lasa pe altcineva sa preia conducerea acum.

CAPRICORN

Arena de astazi este una in care poti gasi o multime de materiale si nu iti va lipsi energia cu care sa lucrezi sau opiniile care vin de la tine. Da-ti seama ca cuvintele tale au o potenta mai mare despre ele, pe masura ce oamenii devin mai atenti la descoperirea adevarului. Implica-te in pace si cooperare intre grupuri. Ajuta oamenii sa lucreze impreuna pentru a atinge un obiectiv comun.

VĂRSĂTOR

Arati minunat astazi, si probabil ai observat privirile admirabile pe care le-ai primit. Pasiunea ta este in crestere, si poate vei putea petrece in aceasta seara cu o persoana speciala. Iti poti pune in aplicare cateva fantezii romantice. Lumanarile parfumate, imbracamitea adecvata si un meniu fastuos te vor ajuta sa iti pui in aplicare planurile. Partenerul tau va aprecia efortul. Esti obligat sa ai o seara minunata.

PEȘTI

S-ar putea sa te gandesti sa faci o scurta calatorie astazi. Poate ca trebuie sa iesi din casa si sa mergi in oras. Orice ar fi, introduceti-va creierul intr-o noua realitate. Este timpul sa va extindeti si sa explorati. Concentreaza-te sa vezi locuri noi si sa experimentezi lucruri noi, fie fizic, fie mental.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
163 locuitori

Pocrovca este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Pocrovca a fost menționat documentar în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.