07 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2834
Horoscopul pentru 8 decembrie 2021
07 decembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2834

Horoscopul pentru 8 decembrie 2021

BERBEC

O suparare intre tine si un prieten te-ar putea face sa te intrebi ce ai facut gresit. Se pare ca ai fost intr-un loc gresit la momentul nepotrivit. Prietenul tau poate avea probleme cu banii si poate fi prea jenat sa vorbeasca despre asta. Astepta cateva zile si suna-l din nou pentru a vedea cum stau lucrurile. Prietenul tau se va simti mult mai dornic sa vorbeasca si totul ar trebui sa fie bine intre voi.

TAUR

Activitatile de grup sau evenimentele sociale te pot aduce in contact cu o persoana noua si interesanta. Ai putea simti o atractie fizica si romantica fata de ea. Daca nu esti implicat in prezent intr-o relatie, ar merita sa incerci. Atractia este reciproca. Probabil ca vei imparti interesele si vei putea vorbi ore intregi despre tine. Fii precaut, dar increzator.

GEMENI

O atractie pentru cineva care mentine o pozitie publica respectata este destul de evidenta. Desi poate fi partial un impuls romantic, este si un sentiment de admiratie care declanseaza o reactie emotionala puternica. S-ar putea sa nu stii imediat de unde sa incepi sa interpretezi o astfel de punga mixta de sentimente, dar sa ai incredere ca vei trece in cele din urma prin toate acestea. Pe termen scurt, este destul de satisfacator doar pentru a absorbi vibratiile bune.

RAC

Ziua aceasta va incepe bine, dupa aceste cateva zile de probleme. Oricine va incearca sa te retina astazi va trebui sa o faca cu grija, pentru ca nu vei avea chef de a tolera orice obiectie. Tu refuzi sa fii retinut. Acesta este un moment excelent pentru a iti consolida reputatia de antrenor. Le este clar tuturor ca esti capitanul echipajului tau.

LEU

Vorbind despre aspiratiile tale ar putea sa le faca sa para mai realiste decat daca le lasi inchise in imaginatia ta. Nu este necesar sa cunosti fiecare detaliu si nuanta despre modul in care un vis va fi transformat cu succes in realitate. Dar impartasirea ideilor cu un partener de incredere sau un mentor, poate deschide un nivel mai profund de dialog care sa fie util ambelor parti. Afirmarea cu intentie a viselor tale este primul pas spre manifestare.

FECIOARĂ

Aceasta este ziua ta norocoasa, si te poti astepta la tot felul de surprize minunate. Te poti bucura de o surpriza financiara sau cineva ar putea propune un proiect interesant cu potential lucrativ. Profita de toate oportunitatile care vin in prezent, deoarece toate semnele indica faptul ca noile intreprinderi vor fi in cele din urma destul de profitabile.

BALANȚĂ

Exista cineva pe care ai vrut sa-l intalnesti de mult timp si astazi ai putea avea ocazia sa i te prezinti. Acesta ar putea fi un potential interes romantic, un profesor cu care ai vrut sa studiezi sau cineva interesant pe care ti l-ai putea dorit ca prieten. Scanteile sunt capabile sa zboare intre voi. Nu ezita, pentru ca aceasta intalnire ti-ar putea afecta restul vietii intr-un mod profund.

SCORPION

Astazi ai putea fi angajat in mod constant in gandirea profunda si intensa. Probabil ca nu este o chestiune specifica despre care te ingrijorezi, dar poti constata ca o serie de fragmente diferite de informatii iti capteaza atentia si te vor ajuta sa te gandesti. Nu scrie asta ca un comportament nebun. Noteaza-ti gandurile. Se pot dovedi utile ulterior.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa iti fie greu sa folosesti o abordare realista a emotiilor tale astazi. O problema sensibila te poate atrage, lasandu-te sa te simti ca si cum ai iesit la razboi dupa felul in care relationezi cu ceilalti. S-ar putea sa te gandesti sa lasi pe altcineva sa preia conducerea o singura data, permitandu-ti sa iti recastigi echilibrul inainte ca decizia urmatoare sa fie luata.

CAPRICORN

Daca ai avut speranta unei pauze norocoase, aceasta este ziua in care ar putea veni, mai ales daca implica dragostea. Sau daca ai fi fost in speranta de recunoastere la locul de munca, in domeniul educatiei sau de catre cineva care inseamna mult pentru tine. Orice pauza iti vine in cale, te va misca emotional. Nu vei mai fi la fel.

VĂRSĂTOR

Astazi ai putea sa te hotarasti sa lucrezi mai mult ca oricand, indiferent de rezultatele pe care le astepti. Acest lucru nu va implica prea mult stres in sarcinile practice, cum ar fi sortarea anumitor documente. Cu toate acestea, pana la sfarsitul zilei, ar trebui sa te simti multumit de realizarile tale. Daca nu, ar trebui sa te elibereze pentru mai multe treburi interesante.

PEȘTI

Astepta-te la o zi plina. Este posibil sa iti petreci mult timp in masina, ocupat cu comisioane si vizite platite, probabil legate de proiecte. Pot fi necesare mai multe apeluri telefonice catre prietenii sau membrii unui grup cu care esti afiliat. Acest lucru ar putea implica impartasirea de informatii bune sau interesante care pot duce la conversatii interesante. Ziua ar putea fi stimulanta si ocupata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
3335 locuitori

Cotiujenii Mari este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cotiujenii Mari, Cuşelăuca, loc.st.cf. Cobîlnea. Localitatea este situată la distanța de 30 km de orașul Șoldănești și la 143 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3335 de oameni. Satul Cotiujenii Mari a fost menționat documentar în anul 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.